FashionDays 2017 in het World Fashion Centre

FashionDays 2017 in het World Fashion Centre

FashionDays 2017 in het World Fashion Centre

Fashionliefhebbers kunnen dit voorjaar weer hun hart ophalen als er op 7, 8 en 9 april in het World Fashion Centre in Amsterdam weer de FashionDays zullen worden georganiseerd. Tijdens deze dagen is het grootste mode-handelscentrum ter wereld, met ruim 300 showrooms en meer dan 400 nationale en internationale merken en labels toegankelijk voor de consument. Drie dagen lang kunnen bezoekers van alle leeftijden hun slag slaan.

Een ruime collectie dames, heren en kinderkleding

Naast een ruime collectie dames, heren en kinderkleding zal er tevens een grote keuze aan modeaccesoires zijn. Tijdens de grote sample sale kunnen bezoekers een eigen FashionDays planner maken. Op deze merkenplanner kan niet alleen gezocht worden op merk maar er kan ook gefilterd worden op segment en locatie.

Over WFC

World Fashion Centre

Hoofdingang World Fashion Centre.

Het World Fashion Centre (WFC) is een gebouwencomplex aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam, langs de ringweg A10. In het WFC is een groot aantal kledingproducenten, -inkopers, -verkopers en -ontwerpers gevestigd. Het WFC beschrijft zichzelf als het grootste modehandelscentrum ter wereld, met meer dan 400 showrooms en vele nationale en internationale merken en labels. [1]

Het complex bestaat uit drie torens: [2]

Toren 1 (1968), 17 etages (68 m)
Toren 2 (1968), 11 etages (45.1 m)
Toren 3 (1977), 13 etages (52.1 m)

Het WFC omvat ook een parkeergarage. Een vierde toren van het complex (de KLM-toren) is niet onderdeel van het WFC. In juli 2005 werd een beurshal van 3500 m2 toegevoegd waar grote vakbeurzen plaatsvinden voor de mode- en confectieindustrie. Deze WFC Beursplaza bevindt zich boven de centrale hal, tussen toren 1 en 2.

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat: vrijetijdams

PS Weleens een kijkje genomen op onze pagina Fashion?