Kookstudio Keizer Culinair is een kookschool aan de Keizersgracht in Amsterdam. Deze locatie wordt door het bedrijf omschreven als een unieke en charmante binnenstadlocatie. Als je je in de dinerruimte bevindt, kijk je uit over de Amsterdamse grachten. Deze school om te leren koken heeft ook een vestiging in de Elandsstraat. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Breukelen.
Geschiedenis
Deze kookschool is opgericht door Maartje Stuive. Zij wil dat alle locaties er professioneel, knus en intiem uitzien. Nadat Maartje haar studie bij de KLM had afgerond, ontstond er een drive om te ondernemen en passie voor koken. Ze werd geïnspireerd door chef-koks, waarmee ze eerder had samengewerkt. Het begon met het geven van kooklessen aan vrienden en vriendinnen. Dit zorgde bij hen voor een behoorlijke dosis enthousiasme. Voordat ze het wist gaf ze kookles aan verschillende organisatie en diverse vriendengroepen. Voordat ze het zelf in de gaten had was Keizer Culinair geboren.
Wat doen ze allemaal?
Deze organisatie biedt kookcursussen en kookworkshops aan. Dit doen ze zowel zakelijk als particulier. Er worden ook lessen aangeboden aan individuele hobbykoks. Je gaat aan de slag op een speelse en informele manier. Dit gebeurt in de keuken onder begeleiding van professionele chefs. Er wordt uitleg gegeven over actuele kooktechnieken. Daarnaast wordt gesproken over de achtergrond van de producten waarmee wordt gewerkt. Je zal er volgens dit bedrijf veel van leren.
Er wordt ook ruimte geboden aan diverse culinaire events. Je kunt dan denken aan evenementen zoals wijnproeverijen, kookclubs, productpresentaties, besloten diners en anderen. Als het maar met drinken of eten te maken heeft.
Kernwaarden, missie en visie
Er heerst een huiselijke sfeer, ondanks dat de grootste kookschool van ons land zijn. Ze vinden het geweldig om deelnemers nieuwe technieken op het gebied van koken te leren. Er wordt kennis overgedragen met betrekking tot (biologische) ingrediënten en recepten. Interactie wordt gestimuleerd met als doel dat gasten terugkeren.
Er wordt samengewerkt met professionele partners. Wessanen is hier een goed voorbeeld van. Volgens dit bedrijf staan goede samenwerkingen aan de basis van het feit dat duurzaamheid en continuïteit wordt gewaarborgd. Ze stellen graag met de tijd mee te gaan.
Naast het geven van fysieke trainingen zetten ze ook in op een virtueel platform. Er worden allerlei diensten aangeboden via social mediakanalen zoals LinkedIn en Facebook. Er wordt ruimte geboden om andere kookliefhebbers te leren kennen. Ze delen allerlei informatie waar mensen iets aan kunnen hebben. Het bedrijf stelt toegankelijk voor iedereen te zijn.
Deelnemers kunnen zich naar eigen zeggen ontwikkelen in een setting die inspirerend en informeer zijn. Uiteindelijk kan het basisniveau ontstegen worden. Ze vinden het fantastisch als mensen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaan.
In de buurt
Er zijn in de buurt van Kookstudio Keizer Culinair genoeg leuke dingen te doen. Op de Keizersgracht zijn genoeg leuke cafés en restaurants waar je prima een bezoekje aan kunt brengen. Daarnaast loop je vanaf deze locatie zo naar andere leuke plekken in de stad, zoals theaters en musea.
Reviews
Heb je weleens aan een kookles bij Kookstudio Keizer Culinair deelgenomen? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe heb je de lessen ervaren? Zou je andere mensen aanbevelen kooklessen bij deze kookschool te gaan volgen? We stellen het op prijs als jij je mening doorgeeft via een review op deze pagina.
Bekijk de laatste updates op Facebook:
Bekijk de laatste updates op Facebook:
Kookstudio Keizer Culinair is een kookschool aan de Keizersgracht in Amsterdam. Deze locatie wordt door het bedrijf omschreven als een unieke en charmante binnenstadlocatie. Als je je in de dinerruimte bevindt, kijk je uit over de Amsterdamse grachten. Deze school om te leren koken heeft ook een vestiging in de Elandsstraat. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Breukelen.
Geschiedenis
Deze kookschool is opgericht door Maartje Stuive. Zij wil dat alle locaties er professioneel, knus en intiem uitzien. Nadat Maartje haar studie bij de KLM had afgerond, ontstond er een drive om te ondernemen en passie voor koken. Ze werd geïnspireerd door chef-koks, waarmee ze eerder had samengewerkt. Het begon met het geven van kooklessen aan vrienden en vriendinnen. Dit zorgde bij hen voor een behoorlijke dosis enthousiasme. Voordat ze het wist gaf ze kookles aan verschillende organisatie en diverse vriendengroepen. Voordat ze het zelf in de gaten had was Keizer Culinair geboren.
Wat doen ze allemaal?
Deze organisatie biedt kookcursussen en kookworkshops aan. Dit doen ze zowel zakelijk als particulier. Er worden ook lessen aangeboden aan individuele hobbykoks. Je gaat aan de slag op een speelse en informele manier. Dit gebeurt in de keuken onder begeleiding van professionele chefs. Er wordt uitleg gegeven over actuele kooktechnieken. Daarnaast wordt gesproken over de achtergrond van de producten waarmee wordt gewerkt. Je zal er volgens dit bedrijf veel van leren.
Er wordt ook ruimte geboden aan diverse culinaire events. Je kunt dan denken aan evenementen zoals wijnproeverijen, kookclubs, productpresentaties, besloten diners en anderen. Als het maar met drinken of eten te maken heeft.
Kernwaarden, missie en visie
Er heerst een huiselijke sfeer, ondanks dat de grootste kookschool van ons land zijn. Ze vinden het geweldig om deelnemers nieuwe technieken op het gebied van koken te leren. Er wordt kennis overgedragen met betrekking tot (biologische) ingrediënten en recepten. Interactie wordt gestimuleerd met als doel dat gasten terugkeren.
Er wordt samengewerkt met professionele partners. Wessanen is hier een goed voorbeeld van. Volgens dit bedrijf staan goede samenwerkingen aan de basis van het feit dat duurzaamheid en continuïteit wordt gewaarborgd. Ze stellen graag met de tijd mee te gaan.
Naast het geven van fysieke trainingen zetten ze ook in op een virtueel platform. Er worden allerlei diensten aangeboden via social mediakanalen zoals LinkedIn en Facebook. Er wordt ruimte geboden om andere kookliefhebbers te leren kennen. Ze delen allerlei informatie waar mensen iets aan kunnen hebben. Het bedrijf stelt toegankelijk voor iedereen te zijn.
Deelnemers kunnen zich naar eigen zeggen ontwikkelen in een setting die inspirerend en informeer zijn. Uiteindelijk kan het basisniveau ontstegen worden. Ze vinden het fantastisch als mensen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaan.
In de buurt
Er zijn in de buurt van Kookstudio Keizer Culinair genoeg leuke dingen te doen. Op de Keizersgracht zijn genoeg leuke cafés en restaurants waar je prima een bezoekje aan kunt brengen. Daarnaast loop je vanaf deze locatie zo naar andere leuke plekken in de stad, zoals theaters en musea.
Reviews
Heb je weleens aan een kookles bij Kookstudio Keizer Culinair deelgenomen? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe heb je de lessen ervaren? Zou je andere mensen aanbevelen kooklessen bij deze kookschool te gaan volgen? We stellen het op prijs als jij je mening doorgeeft via een review op deze pagina.