Home

Kookstudio Keizer Culinair Elandsstraat

0
Over deze locatie

Kookstudio Keizer Culinair is een kookschool aan de Elandsstraat in Amsterdam. Deze locatie wordt door het bedrijf omschreven als een ruime en lichte kookstudio. De vestiging ligt in het hart van de Amsterdamse Jordaan. Naar eigen zeggen is deze plek ideaal voor grote groepen en om een feest of groot diner te organiseren. Deze kookschool heeft ook een vestiging aan de Keizersgracht. Daarnaast zijn er ook locaties in Rotterdam, Breukelen en Den Haag.

Geschiedenis

Deze kookschoolketen is opgestart door Maartje Stuive. De eigenaresse doet er alles aan om de plekken knus, professioneel en intiem over te laten komen. In het begin van haar Carrière rondde Maartje een studie bij de KLM AF. Tijdens die fase ontstond een passie voor koken en ondernemen. Inspiratie kreeg ze van andere chef-koks waarmee ze samenwerkte.

Er werd begonnen met het geven van kooklessen aan vriendinnen en vrienden. Iedereen werd daar naar eigen zeggen enorm enthousiast van. Niet veel later begon ze koken te leren aan diverse organisaties en verschillende vriendengroepen. Op een gegeven moment was Keizer Culinair geboren.

Wat doen ze?

Er worden kookworkshops en kookcursussen aangeboden. Dit wordt gedaan aan particulieren maar ook aan bedrijven. Ook wordt er training gegeven aan hobbykoks die individueel bezig zijn. De activiteiten vinden altijd plaats op een informele en speelse wijze.

De trainingen vinden plaats in de keuken onder leiding van chefs die professioneel zijn. Je leert alles over kooktechnieken die momenteel actueel zijn. Ook gaan ze dieper in op de achtergrond van verschillende producten. Naar eigen zeggen zullen mensen hier veel van leren.

Er is ook ruimte voor de organisatie van culinaire events. Denk bijvoorbeeld aan evenementen zoals kookclubs, wijnproeverijen, diners, productpresentaties en anderen. Het is belangrijk dat het met eten en drinken te maken heeft.

Missie, kernwaarden en visie

De sfeer wordt omschreven als huiselijk. Dat is bijzonder omdat ze de grootste kookschool van Nederland zijn. Ze ervaren het als prachtig om deelnemers nieuwe dingen te leren op het gebied van kokkerellen. Ook wordt er uitleg gegeven over recepten en biologische ingrediënten. Er wordt volop ingezet op interactie met als doel dat gasten het leuk vinden om weer eens terug te keren.

Er is sprake van samenwerkingen met partners die professioneel zijn. Hierdoor kan duurzaamheid en continuïteit worden gewaarborgd.

In de buurt

De Elandsstraat is gelegen in de Jordaan. Dit is van oudsher een hele gezellige buurt in hoofdstad. In de wijk is van alles en nog wat te beleven. Je zou een bezoekje aan de kookschool dus met iets anders leuks kunnen combineren.

Reviews

Heb je weleens deelgenomen aan een kookles bij Kookstudio Keizer Culinair Elandsstraat? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe heb je de kooklessen ervaren? Zou je andere personen aanbevelen met deze kookschool in zee te gaan? We kunnen het erg waarderen als jij je mening doorgeeft via een review op deze pagina.

 

 

 

Contactinformatie
Elandsstraat 169-173, 1016 SJ
Over deze locatie

Kookstudio Keizer Culinair is een kookschool aan de Elandsstraat in Amsterdam. Deze locatie wordt door het bedrijf omschreven als een ruime en lichte kookstudio. De vestiging ligt in het hart van de Amsterdamse Jordaan. Naar eigen zeggen is deze plek ideaal voor grote groepen en om een feest of groot diner te organiseren. Deze kookschool heeft ook een vestiging aan de Keizersgracht. Daarnaast zijn er ook locaties in Rotterdam, Breukelen en Den Haag.

Geschiedenis

Deze kookschoolketen is opgestart door Maartje Stuive. De eigenaresse doet er alles aan om de plekken knus, professioneel en intiem over te laten komen. In het begin van haar Carrière rondde Maartje een studie bij de KLM AF. Tijdens die fase ontstond een passie voor koken en ondernemen. Inspiratie kreeg ze van andere chef-koks waarmee ze samenwerkte.

Er werd begonnen met het geven van kooklessen aan vriendinnen en vrienden. Iedereen werd daar naar eigen zeggen enorm enthousiast van. Niet veel later begon ze koken te leren aan diverse organisaties en verschillende vriendengroepen. Op een gegeven moment was Keizer Culinair geboren.

Wat doen ze?

Er worden kookworkshops en kookcursussen aangeboden. Dit wordt gedaan aan particulieren maar ook aan bedrijven. Ook wordt er training gegeven aan hobbykoks die individueel bezig zijn. De activiteiten vinden altijd plaats op een informele en speelse wijze.

De trainingen vinden plaats in de keuken onder leiding van chefs die professioneel zijn. Je leert alles over kooktechnieken die momenteel actueel zijn. Ook gaan ze dieper in op de achtergrond van verschillende producten. Naar eigen zeggen zullen mensen hier veel van leren.

Er is ook ruimte voor de organisatie van culinaire events. Denk bijvoorbeeld aan evenementen zoals kookclubs, wijnproeverijen, diners, productpresentaties en anderen. Het is belangrijk dat het met eten en drinken te maken heeft.

Missie, kernwaarden en visie

De sfeer wordt omschreven als huiselijk. Dat is bijzonder omdat ze de grootste kookschool van Nederland zijn. Ze ervaren het als prachtig om deelnemers nieuwe dingen te leren op het gebied van kokkerellen. Ook wordt er uitleg gegeven over recepten en biologische ingrediënten. Er wordt volop ingezet op interactie met als doel dat gasten het leuk vinden om weer eens terug te keren.

Er is sprake van samenwerkingen met partners die professioneel zijn. Hierdoor kan duurzaamheid en continuïteit worden gewaarborgd.

In de buurt

De Elandsstraat is gelegen in de Jordaan. Dit is van oudsher een hele gezellige buurt in hoofdstad. In de wijk is van alles en nog wat te beleven. Je zou een bezoekje aan de kookschool dus met iets anders leuks kunnen combineren.

Reviews

Heb je weleens deelgenomen aan een kookles bij Kookstudio Keizer Culinair Elandsstraat? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe heb je de kooklessen ervaren? Zou je andere personen aanbevelen met deze kookschool in zee te gaan? We kunnen het erg waarderen als jij je mening doorgeeft via een review op deze pagina.