Lingeriebedrijf Triumph ontwerpt nieuwe lijn: ‘Flex Smart’

Door: Eline & Jessica

Deze week lanceerde Triumph een heel persoonlijk verhaal. Het lingeriebedrijf uit Duitsland weet dat de keuze voor lingerie voor een vrouw persoonlijk is. De nieuwe lijn, Flex Smart, is de nieuwste innovatie in Triumph’s Smart Lingerie familie. De naam zegt het al, de lingerie past zich aan, beweegt mee, en is 100% persoonlijk. Hier is over nagedacht. Deze veelzijdige essential is een must in iedere kledingkast en is geïnspireerd door de vele rollen die vrouwen vervullen in het dagelijks leven. In de Triumph gallery en op Social Media zagen we vrouwen als Victoria Koblenko die al fan zijn van deze hoogwaardige comfortabele collectie met de allerzachtste stof.

Lingeriebedrijf Triumph ontwerpt nieuwe lijn: ‘Flex Smart’

Flex Smart is ontworpen met speciaal gepositioneerde flex inserts die de bewegingen van het lichaam volgen en zich aanpassen om optimale ondersteuning te bieden – zelfs voor een lichte work out zoals Pilatus. De collectie beschikt over ultra lichtgewicht, temperatuurregulerende stof – en niet kreukende cups, zodat je jouw Flex Smart essential makkelijk kan oprollen, opbergen of inpakken. Deze slimme flex-bh heeft een halslijn met onzichtbare rand die dicht op het lichaam zit en de volledig naadloze constructie is ontworpen om als tweede huid aan te voelen. Triumph Flex Smart is verkrijgbaar in maat 01 t/m 04, die 24 traditionele maten beslaat.

Must in elke kledingkast

Echte verhalen en de unieke individualiteit van elke vrouw worden met iedere collectie gevierd. Hier is over nagedacht. De vrijheid om jezelf te zijn is voor iedereen anders en Triumph weet dat puur comfort het leven een stuk makkelijker kan maken.

100% persoonlijk

Spontaan kunnen leven is niet alleen belangrijk voor ons geluk, maar ook voor ons welzijn:
Een onverwachte wending nemen tijdens je ochtendwandeling…
Op weg naar een ongepland avondje uit met vrienden…
Flex Smart past zich in harmonie aan met jouw lichaam en haar bewegingen.

Waar je ook bent, wat je ook doet, met wie je ook bent, Triumph geeft jou de vrijheid en spontaniteit om jouw leven in te vullen zoals jij dat wil.

Triumph ondergoed – Dames lingerie, Shapewear & meer