JOSH V pakt uit met unieke winter collectie
Foto credits: JOSH V

Geïnspireerd door de jaren 60, 70 en 80, pakt JOSH V deze winter uit met items om in gezien te worden, scherp maatwerk en styling gekenmerkt door layering. Het kleurenpalet is gevuld met sterke contrasten en door de hele collectie heen staat de vrouwelijke vorm, en de viering hiervan, centraal met de introductie van body-conscious kleding. De JOSH V Winter ’22 collectie is in perfecte balans met tijdloze stukken om eindeloos te dragen. Allemaal op elkaar afgestemd en daardoor goed met elkaar te combineren, te layeren maar uiteraard ook afzonderlijk te dragen.

JOSH V pakt uit met unieke winter collectie
Foto credits: JOSH V

Layering is key

Het unieke kledingmerk laat deze winter zien dat we een blouse overal op of onder kunnen dragen: gecombineerd met een vest, blazer, coltrui of lange jas. Voor een extra accent op de taille, draag je een riem of een sjaal. De variaties zijn eindeloos. Daarnaast zien we strakke power suits, multifunctionele (reversible) jassen c.q. bodywarmers voor zowel binnen als buiten en een super modieuze minirok. Het handschrift van JOSH V is onmiskenbaar herkenbaar dankzij het kleurenpalet in de natuurlijke signature kleuren, de opvallende details en rijke stoffen.

In de collectie voor deze winter zien we de liefde voor zwart en wit, een gewatteerde schouder en zoomlijnen die je figuur extra flatteren. Het silhouet wordt dit seizoen gecreëerd dankzij cropped jacks en tops. De lady-look kan compleet worden gemaakt met parels voor een sophisticated & chic look met ‘urban flair’.

Color Capsule

De FW22 Color Capsule drop is een kleine selectie met comfortabele basics, passend bij het kleurenpalet van de gehele collectie. Hierdoor kunnen alle stijlen moeiteloos worden gecombineerd met de looks uit de herfst- en wintercollectie. Scherpe kleuren in deze Color Capsule – zoals Storm en Dark Ash – in combinatie met zachte, vrouwelijke kleuren als Latte en Powder geven veelzijdigheid aan de vormen van elke stijl, waardoor elke look een speciale frisheid en extra diepte krijgt.