

Club Cuisine is een kookschool in Amsterdam. Bart Samsom heeft samen met Maaike Menger het licht gezien. Of beter, het fornuis aangezet in Club Cuisine. Na meer dan 25 jaar ervaring in diverse zaken, zag Bart de kans mooi om samen met Maaike te starten met Kookworkshops, kookcursussen en zelfs radiokookprogramma’s worden door hem begeleid. Hij geloofd heilig in het feit dat de mensen meer tijd moeten steken in het maken van het eten. Niet alles moet snel-snel gaan, er mag hier en daar best wel wat tijd gestoken worden in het gebruik van de juiste gerechten, een eenvoudig vergeten gerecht op de tafel te toveren of de meer complexere keuken. In Club Cuisine kan het allemaal.
Uitjes en vrijgezellenfeesten
Je vindt hen aan de Nieuwmarkt 8-I in Amsterdam en samen met hen kan je een volledig volleerde chef worden. Je gaat er heen voor een leuk familie-uitje, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Als voornaamste uitdaging heb je steeds dat je zal leren koken als een echte chefkok. Als bedrijfsuitje is het mogelijks ideaal als die ultieme teambuidling. Ja, iedereen, van gelijk welk niveau kan bij hen terecht. Het gaat niet alleen over snijtechnieken, maar gaat ook heel vaak over het samen koken. Over heet alternatieven bedenken en over het weten wat er nu eigenlijk allemaal op dat bord voor jou ligt.
Beginners en gevorderden
Bij deze kookplek zijn zowel beginners als gevorderden op hun plek. Kies bijvoorbeeld voor de Spaanse Tapas. Verhef het plaatsten van een bordje op je glas tot een culinair feest. Leer de beste pasta zoals la mama werken. Vergeet voortaan de Chinees op de hoek en weet dat Amerikanen niet enkel burgers eten. Culinaire verwenningen op zijn Frans of oerdegelijke Hollandse kost? Het kan allemaal.
Verschillende locaties
Je kan bij Club cuisine op verschillende plaatsen terecht. Kom eens langs op de Nieuwmarkt, op de Jordaan, Amsterdam-West of in de Lastage kookstudio. Amsterdam-Oost of de Grachtengordel. Je maakt het meest ultieme bedrijfsuitje. Je hebt ongeveer een uurtje dat je in de potten kan roeren en de volledige ervaring duurt ongeveer vier uur. En onze zogenaamde Hollandse zuinigheid, daarvoor moet je het niet doen, want de prijs is ergens rond 70 euro per persoon en dan heb je al jouw drankarrangement vanaf 19.50 euro per persoon.
Dag om nooit te vergeten
Kortom Club Cuisine is niet jouw standaard zaak. Het zet je even aan het denken, wat te doen, hoe te doen en ook wat er anders kan. Geniet van wat er op jouw bordje komt. Jij bent zelf de chef, maar je wordt bijgestaan door Bart, die misschien wel een oer-Hollandse naam lijkt te hebben, maar is opgegroeid over de grote plas. Maar, hij doet het natuurlijk niet allen. Heel veel professionele koks komen af en toe een handje toesteken. En zorgen er dan op die manier voor dat een dagje Club Cuisine een dagje wordt om nooit te vergeten. Het begrip van clubben, had nog nooit zo een mooie en vooral lekkere betekenis meegekregen. Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Alleen af en toe een beetje werk. En als je niet weet wat klaar te maken? Een improvisatiecursus in de keuken, ook dat kan!

Club Cuisine is een kookschool in Amsterdam. Bart Samsom heeft samen met Maaike Menger het licht gezien. Of beter, het fornuis aangezet in Club Cuisine. Na meer dan 25 jaar ervaring in diverse zaken, zag Bart de kans mooi om samen met Maaike te starten met Kookworkshops, kookcursussen en zelfs radiokookprogramma’s worden door hem begeleid. Hij geloofd heilig in het feit dat de mensen meer tijd moeten steken in het maken van het eten. Niet alles moet snel-snel gaan, er mag hier en daar best wel wat tijd gestoken worden in het gebruik van de juiste gerechten, een eenvoudig vergeten gerecht op de tafel te toveren of de meer complexere keuken. In Club Cuisine kan het allemaal.
Uitjes en vrijgezellenfeesten
Je vindt hen aan de Nieuwmarkt 8-I in Amsterdam en samen met hen kan je een volledig volleerde chef worden. Je gaat er heen voor een leuk familie-uitje, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Als voornaamste uitdaging heb je steeds dat je zal leren koken als een echte chefkok. Als bedrijfsuitje is het mogelijks ideaal als die ultieme teambuidling. Ja, iedereen, van gelijk welk niveau kan bij hen terecht. Het gaat niet alleen over snijtechnieken, maar gaat ook heel vaak over het samen koken. Over heet alternatieven bedenken en over het weten wat er nu eigenlijk allemaal op dat bord voor jou ligt.
Beginners en gevorderden
Bij deze kookplek zijn zowel beginners als gevorderden op hun plek. Kies bijvoorbeeld voor de Spaanse Tapas. Verhef het plaatsten van een bordje op je glas tot een culinair feest. Leer de beste pasta zoals la mama werken. Vergeet voortaan de Chinees op de hoek en weet dat Amerikanen niet enkel burgers eten. Culinaire verwenningen op zijn Frans of oerdegelijke Hollandse kost? Het kan allemaal.
Verschillende locaties
Je kan bij Club cuisine op verschillende plaatsen terecht. Kom eens langs op de Nieuwmarkt, op de Jordaan, Amsterdam-West of in de Lastage kookstudio. Amsterdam-Oost of de Grachtengordel. Je maakt het meest ultieme bedrijfsuitje. Je hebt ongeveer een uurtje dat je in de potten kan roeren en de volledige ervaring duurt ongeveer vier uur. En onze zogenaamde Hollandse zuinigheid, daarvoor moet je het niet doen, want de prijs is ergens rond 70 euro per persoon en dan heb je al jouw drankarrangement vanaf 19.50 euro per persoon.
Dag om nooit te vergeten
Kortom Club Cuisine is niet jouw standaard zaak. Het zet je even aan het denken, wat te doen, hoe te doen en ook wat er anders kan. Geniet van wat er op jouw bordje komt. Jij bent zelf de chef, maar je wordt bijgestaan door Bart, die misschien wel een oer-Hollandse naam lijkt te hebben, maar is opgegroeid over de grote plas. Maar, hij doet het natuurlijk niet allen. Heel veel professionele koks komen af en toe een handje toesteken. En zorgen er dan op die manier voor dat een dagje Club Cuisine een dagje wordt om nooit te vergeten. Het begrip van clubben, had nog nooit zo een mooie en vooral lekkere betekenis meegekregen. Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Alleen af en toe een beetje werk. En als je niet weet wat klaar te maken? Een improvisatiecursus in de keuken, ook dat kan!