Lion Noir is een restaurant in Amsterdam Centrum. Om precies te zijn is deze horecagelegenheid gelegen in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. In dit etablissement worden moderne Franse gerechten in een charmant, kunstig verlichte vestiging met donkere muren geserveerd. Als het lekker weer is kun je op het grote terras in de tuin plaatsnemen. Je kan hier bijvoorbeeld ook lekkere oesters bestellen en een cocktailtje drinken.
Drijvende krachten
Serge Rijn is eigenaar en gastheer van Lion Noir. Hij is samen met Willy (manager) de drijvende kracht achter dit lokale restaurant. Ze streven er voortdurend naar om zowel vaste als nieuwkomers zich thuis te laten voelen in het pand in de Reguliers.
De missie van Serge is om alle gasten te blijven verrassen met de onberispelijke service van het restaurant, het stijlvolle maar relaxte interieur en de boeiende smaken. De eclectisch chique ambiance van Lion Noir heeft veel prijzen gewonnen, waaronder een Interior Design of the Year Award.
Chef Sammy Chau
Chef Sammy Chau creëert volgens Lion Noir constant evoluerende menu’s met een moderne kijk op Franse klassiekers met kruiden over de hele wereld, als gevolg van de beschikbaarheid van lokaal geproduceerde verse ingrediënten. De best beschikbare ingrediënten van dit moment komen terug in hun wekelijks wisselende chefs’ gerechten, bestaande uit lokale, seizoensgebonden en exclusieve producten.
Reviews
Heb jij weleens een vorkje geprikt bij Lion Noir? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een goed restaurant om te eten? Wat vind je van de service? Laat alles wat je weet weten via een review op deze pagina.
Gerelateerd artikel: de beste plekken om oesters te eten in Amsterdam
Lion Noir is een restaurant in Amsterdam Centrum. Om precies te zijn is deze horecagelegenheid gelegen in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. In dit etablissement worden moderne Franse gerechten in een charmant, kunstig verlichte vestiging met donkere muren geserveerd. Als het lekker weer is kun je op het grote terras in de tuin plaatsnemen. Je kan hier bijvoorbeeld ook lekkere oesters bestellen en een cocktailtje drinken.
Drijvende krachten
Serge Rijn is eigenaar en gastheer van Lion Noir. Hij is samen met Willy (manager) de drijvende kracht achter dit lokale restaurant. Ze streven er voortdurend naar om zowel vaste als nieuwkomers zich thuis te laten voelen in het pand in de Reguliers.
De missie van Serge is om alle gasten te blijven verrassen met de onberispelijke service van het restaurant, het stijlvolle maar relaxte interieur en de boeiende smaken. De eclectisch chique ambiance van Lion Noir heeft veel prijzen gewonnen, waaronder een Interior Design of the Year Award.
Chef Sammy Chau
Chef Sammy Chau creëert volgens Lion Noir constant evoluerende menu’s met een moderne kijk op Franse klassiekers met kruiden over de hele wereld, als gevolg van de beschikbaarheid van lokaal geproduceerde verse ingrediënten. De best beschikbare ingrediënten van dit moment komen terug in hun wekelijks wisselende chefs’ gerechten, bestaande uit lokale, seizoensgebonden en exclusieve producten.
Reviews
Heb jij weleens een vorkje geprikt bij Lion Noir? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een goed restaurant om te eten? Wat vind je van de service? Laat alles wat je weet weten via een review op deze pagina.
Gerelateerd artikel: de beste plekken om oesters te eten in Amsterdam