Hurley zorgt bijna voor verrassing tegen Oranje-Rood

Hurley zorgt bijna voor verrassing tegen Oranje-Rood
Foto van Hurley eerder dit seizoen. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Hurley heeft zondag in het Amsterdamse Bos bijna voor een verrassing gezorgd tegen Oranje-Rood. De ploeg van trainer Simon Organ verloor in de hoofdklasse thuis nipt met 3-4 van de Eindhovenaren.

Nadat de ‘blauw/witten’ uit een strafcorner van Mink van der Weerden op 0-1 achterstand kwamen maakte Stijn Jolie, tevens uit een strafcorner de 1-1. Nog voor de rust zorgde Van der Weerden er met zijn tweede doelpunt ervoor dat de Eindhovense ploeg met 1-2 kon gaan rusten.

Toen Oranje-Rood door toedoen van Milan van Baal op 1-3 was gekomen leken de Brabanders simpel de wedstrijd uit te kunnen spelen, maar daar dachten ze er bij Hurley anders over. De Amsterdammers knokte zich door goals van Milan van Baal en Christiaan Stroboer op karakter terug tot 3-3 maar kreeg in de 56e minuut toch de deksel op de neus toen Bob de Voogd namens Oranje-Zwart de wedstrijd besliste in Eindhovens voordeel, 3-4.

Hurley zal de aankomende periode behoorlijk aan de bak moeten wil het zich verzekeren van nog een seizoen in de hoofdklasse. Hurley staat momenteel met 19 punten uit 16 wedstrijden in de onderste regionen met 2 punten meer net boven Qui Vive en Almere.

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op snapchat: vrijetijdams