Activiteiten – Pride Amsterdam 2019

Laatste nieuws - Pride Amsterdam 2019
Trotse Pride Ambassadeurs. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Activiteiten – Pride Amsterdam 2019

Vrije Tijd Amsterdam staat de komende periode traditiegetrouw weer veel in het teken van Pride Amsterdam. Via dit blog lees je leuke berichten over Pride Amsterdam 2019. Als je even geen zin hebt in Pride Amsterdam 2019 zijn er ook genoeg andere leuke dingen te doen in Amsterdam.

We schreven een super leuk artikel over stichting RozeinWit. Absoluut de moeite waard om te lezen.

Pride exposities bij Art Room MINA

VTA bracht donderdagavond een bezoekje aan de opening van een aantal fraaie exposities bij MINA aan de Weteringschans. En man oh man, daar hebben we zeker geen spijt van. Als je nog wat vrije tijd hebt kunnen we een bezoekje van harte aanbevelen. Dat kan nog tot en met 30 augustus.

Vrijdag 26 juli 2019

Mini Milkshake Festival

Tuurlijk hebben we in dit blog ook aandacht voor het Mini Milkshake festival. Mini Milkshake is voor mensen met een verstandelijke- en/of psychische beperking van Cordaan, Philadelphia en andere zorginstellingen. In 2018 was het een groot succes en was Johnny de Mol eregast. We zijn benieuwd welke verrassingen er dit jaar in petto zijn voor de bezoekers.

Zaterdag 27 juli 2019

Milkshake Festival

Veel LHBTI’ers uit Nederland gaan zaterdag en zondag los tijdens het Milkshake Festival 2019. Het festival is helemaal uitverkocht. We interviewde de organisatie van dit kleurrijke festival. Je leest het artikel binnenkort op vrijetijdamsterdam.nl. En omdat we toch zo lekker bezig waren publiceren we ook nog eens een artikel over de Milkshake afterparties. Die lees je binnenkort ook op onze website.

VTA Agenda Milkshake festival

Rainbow Concert in De Nieuwe Kerk

“Bernard Winsemius, organist van De Nieuwe Kerk, zal muziek spelen van deze meesters, die het waarschijnlijk geweldig hadden gevonden om hun muziek afgespeeld te horen worden op een magnifiek instrument tijdens deze Pride-week”, is te lezen in het officiële bericht van Pride Amsterdam.

Tassenmuseum Hendrikje – Sistaaz of the Castle

In aanloop naar Pride Amsterdam heeft Tassenmuseum Amsterdam kunstenaar en fotograaf Jan Hoek uitgenodigd om het mode- en fotografieproject Sistaaz of the Castle te laten zien.

Art Room Mina

Optredens, kunst, muziek en nog veel meer leuke dingen om te doen bij Art Room Mina!

Netzo volleybalvereniging in het Vondelpark

Maak op 27 juli kennis met Netzo en de Volleybalsport in het Vondelpark. Je kunt een balletje mee slaan onder het motto ‘Come Play with Us.’ VTA schreef in 2018 een leuk artikel over de deelname van Netzo aan de Canal Parade.

Pride in de tuin van het Rijksmuseum

Het befaamde Rijksmuseum in onze mooie hoofdstad doet ook mee aan Pride Amsterdam 2019. Er vindt een event Pride in de tuin van het Rijksmuseum plaats.

Pride Photo Award

Op 12 juli opende een speciale Pride expositie in de Lil’ Amsterdam Passage in Adam CS geopend.

Tentoonstelling NOS tei bij de OBA Oosterdokskade

De tentoonstelling Nos tei is een reactie en aanvulling op de With Pride-expositie, die te zien was in Amsterdam in 2018.

Tentoonstelling NOS tei bij de OBA Oosterdokskade De tentoonstelling Nos tei is een reactie en aanvulling op de With Pride-expositie, die te zien was in Amsterdam in 2018.
OBA tijdens Pride Amsterdam 2018.

Fun Home & Small Town Boy

Van 27 juli tot en met 04 augustus is in het Internationaal Theater Amsterdam, gelegen aan het Leidseplein 26, de voorstelling Fun Home te zien. Daarnaast is bij het Internationaal Theater in Amsterdam van 27 juli tot en met 03 augustus de voorstelling Small Town Boy te zien.

Expositie in Go Gallery

Tijdens Pride is van 27 juli tot en met 04 augustus ‘Viva Frida! An hommage to Frida Kahlo’ te zien.

Amsterdam Queens – fotografietentoonstelling van Pim van der Zwaan

Van 27 juli tot en met 4 augustus kun je een fascinerende expositie van fotograaf Pim van der Zwaan bekijken. De expositie is te zien in Java-Blend Amsterdam en toont foto’s van de afgelopen tien jaar hartjesdagen en Pride Amsterdam.

Art with Pride: Pride & Prejudice

René Zuiderveld en Andre Donker zorgen dit jaar voor een afwisselende en indrukwekkende tentoonstelling in het Zandvoorts Museum. We zijn benieuwd!

Zelfverdediging in het Vondelpark

In het Vondelpark kun je aan de zelfverdediging onder leiding van Tijgertje! Voor als je ooit in een situatie komt tegenover anti LHBTI’ers.

De School – Sweat exhibition

Geniet iedere dag bij De School van de expositie: SWEAT exhibiton.

OSCAM x All American Girls

Bij OSCAM in Amsterdam is vanaf 25 juli tot en met 04 augustus een super interessante en leuke expositie te bekijken. Deze heet: All American Girls.

Eyes on Robert

In het kader van Amsterdam Pride 2019 vindt van 18 juli tot en met 31 juli in de Melkweg, de expositie ‘Eyes on Robert’ plaats. In ‘Eyes on Robert’ brengen Melkweg Expo en Holland Festival hedendaagse fotografen samen die zich laten inspireren door Mapplethorpe en speciaal voor de expos nieuw werk maken.

Homoseksualiteit in het dierenrijk

Bij Artis kun je tijdens Pride Amsterdam een wel hele bijzondere rondleiding volgen. Er wordt vier keer een wandeltocht georganiseerd met als onderwerp Homoseksualiteit in het dierenrijk. Er wordt gestart bij de Apenrots.

Roze filmklassiekers bij Rialto

RIALTO doet ook mee aan Pride Amsterdam 2019. Jazeker, het filmhuis showt tijdens het regenboog-event een aantal roze filmklassiekers.

De aftrap van Pride Amsterdam 2019

Traditioneel vindt de aftrap van Pride plaats in het Vondelpark! Er zijn weer volop activiteiten zoals de Rainbow Market, sport en spel door Pride & Sports, het Youth Pride NL veld en nog veel meer. Het Vondelpark Openluchttheater dient als hoofdpodium. En, er is weer een Pride Walk. Pride Park en Pride Walk zijn beide op zaterdag 27 juli 2019.

Youth Pride Park & Youth Pride Walk

Onderdeel van de Pride Park en Pride Walk zijn zonder meer het Youth Pride Park event en de Youth Pride Walk.

MOREPIXX – Ramses Shaffy Huis in Amsterdam

Tentoonstelling van de genomineerde en winnende foto’s van de internationale gay fetish fotowedstrijd MOREPIXX?

Roze Rijks Rondleiding Rijksmuseum

Van 27 juli tot en met 04 augustus staat ook het Rijksmuseum in het teken van Pride Amsterdam 2019. Welteverstaan met een Roze Rijks rondleiding! Deze exclusieve rondleiding vertelt aan de hand van kunstwerken in het Rijks over de geschiedenis van homoseksualiteit in Nederland: een wandeling door de eeuwen, van Sodom en Gomorra tot de roze driehoek.

Foto-expositie ‘Glitter In The Air’

Onder het motto: “Mensen zijn per definitie verschillend en het deel uitmaken van een Gay Pride betekent diversiteit vieren”, wordt foto-expositie ‘Glitter In The Air’ georganiseerd. Deze bijzonder expositie is te zien vanaf 27 juli tot en met 04 augustus.

Zondag 28 juli

Roze Diner bij restaurant Klaasje

In het restaurant ‘Bij Klaasje’ houden wij op deze avond een Roze Diner. Op het menu staan onder meer rauwe ham met meloen, varkenshaasje en frambozen-parfait. De prijzen verschillen per menu en zijn exclusief drankjes.

Rolf van Rijnsbergen bij Vreugdehof

Rolf van Rijsbergen gaat liedjes zingen van Benny Neyman, Ramses Shaffy en nog veel meer leuke artiesten. Dat zal een gezellige bedoening gaan worden.

Gay Men’s Chorus Manoeuvre

Theatergezelschap Gay Men’s Chorus Manoeuvre is tijdens Pride te bewonderen in De Kinker.

Maandag 29 juli

Pride at the beach – Zandvoort

Evenals vorig jaar is het tijdens Pride Amsterdam 2019 weer tijd voor Pride at the beach in het (hopelijk) zonnige zandvoort. Vanaf 29 juli tot en met 31 juli is het regenboog-feest in het kustplaatsje. Mooie onderdelen zijn de Pride at the Beach parade op 29 juli en de openingsparty!

Senior Pride at the beach

Tuurlijk is er ruimte voor de ouderen in Zandvoort. Zij zijn van harte welkom tijdens Senior Pride at the beach.

Queer Gradients – Art, Film and Activism in China

In de Paradiso vindt het event ‘Queer Gradients – Art, Film and Activism in China’ plaats.

Roze koffie inloop – senior Pride

Het is weer volop senior pride tijdens Pride Amsterdam 2019. En terecht natuurlijk. Op 29 juli kunnen ouderen terecht bij de special roze koffie inloop aan de Postjesweg 125.

Roze theemiddag

Bij restaurant Nieuw Vredeveld staat er een middag in het teken van thee en wat lekkers. Weer een verwennerij voor de senioren.

Rainbow Concert De Nieuwe Kerk

Bernard Winsemius, organist van De Nieuwe Kerk, zal muziek spelen van deze meesters, die het waarschijnlijk geweldig hadden gevonden om hun muziek zo te horen, gespeeld op een magnifiek instrument tijdens deze Pride-week.

De Helpende Hand – Roze levensverhalen

De wekelijkse Verhalengroep focust zich op 29 juli op roze levensverhalen.

Activism is Timeless, a symposium by A.S.V.Gay

‘Activism is timeless, toch? Deel jij deze mening en heb je interesse in het jaarlijkse symposium van A.S.V. Gay? Neem dan op dinsdag 30 juli 2019 deel aan het jaarlijkse symposium van A.S.V.Gay!

Pride in Saenden – Zaandam

Hoe leuk is dit?! Maandagochtend 29 juli is het vanaf 10.30 uur tijd voor koffie met gebak. Daarna wordt uitleg over Pride gegeven en vindt de Regenboog fotoquiz plaats. Het evenement is onderdeel van de senior pride.

Osdorperhof – Nooit meer in de kast!

Bij Osdorperhof vindt de tentoonstelling ‘Nooit meer in de kast!’ plaats. De expositie showt de zichtbaarheid van roze ouderen door een inkijkje te geven in de levens van oudere homoseksuele vrouwen en mannen.

Pisnicht de Movie

Pisnicht de Movie??? Jawel, het is echt een film en deze is te zien bij De Balie.

Mezrab – Pride – Comedy Night

Comedyliefhebbers moeten tijdens Pride Amsterdam bij Mezrab zijn. Daar is het ‘SOULA NOTOS’, een Grieks-Nederlandse comedian met een bite, waar van genoten kan worden.

Dinsdag 30 juli

Fun Home The Pack

The Pack is samengesteld door de jonge honden van ITA (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam) over genderidentiteit.

Pink Tour – Gon Buurman

Bij Atria Amsterdam staat op 30 juli vanaf 16:30 uur de Pink Tour van Gon Buurman op het programma. De middag staat in het teken van De geschiedenis van de lesbische beweging met archiefmateriaal als rode draad.

Tobacco Theater

Genesis bij Tobacco Theater, details volgen later.

Mercatorplein tijdens Pride Amsterdam

Bij he Mercatorplein wordt ook meegedaan met Pride Amstedam. Twee dagen achter elkaar zal er een Open Air Cinema plaatsvinden.

Filmtheater Cinecentre

Bij filmtheater Cinecentre aan de Lijnbaansgracht 236 staan 2 gay previes op het programma. Chavela en Rafiki welteverstaan.

‘t Roze Hart – Bakkie koffie?

Bij ‘t Roze Hart kunnen ouderen op 30 juli terecht voor een lekker bakkie koffie.

Helpende Hand – Roze film

Aan de Groenenlaan bij De Helpende Hand kun je kijken naar een roze film.

Pink Tour – Atria’s bibliotheek

Speciaal voor Pride Amsterdam ontwikkelde Atria’s bibliotheek de Pink Tour, een prachtige collectie over vrouwen, gender en diversiteit wereldwijd.

Roze modeshow bij De Die

Een modeshow van diversiteit, die wordt gepresenteerd en muzikaal omlijst door ‘De Roze Vlinders’ Gratis entree.

Geschiedenis Roze Amsterdam

Angelique van der Pol vertelt over de eerste Roze Zaterdag, als jaarlijks georganiseerde homo/lesbische demonstratie/manifestatie in Nederland, die op de laatste zaterdag van juni 1978 werd georganiseerd. De vertelling vindt plaats in Nieuwe Vredenburgh.

Roze creatieve middag

We spelen roze spelletjes en er is een teken- en schildermiddag, kom naar het Atrium in het Dr. Sarphatihuis en doe mee!

FCHyena x IDFA: Documentaire Queerama

Jawel, FC Hyena doet ook mee tijdens Pride Amsterdam 2019. Je kijkt er op 30 juli 2019 naar de documentaire Queerama.

Diversiteitsquiz – De Venser

Vanaf 10:30 uur starten ze de inloop met koffie of thee, en vanaf 11:00 uur kun je meedoen met de Diversiteitsquiz.

Roze zang in het Sarphatihuis

‘In het Atrium van het Sarphatihuis worden roze liedjes gezongen, over lief en leed, oftewel zoals het leven voor ons allen is’, aldus de organisatie van de roze zang.

Woensdag 31 juli

Fun Home Meet the makers

Een voorstelling in het ITA (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam) over genderidentiteit en seksualiteit.

Dr. Sarphatihuis – Sport en Spel

Bij Dr. Sarphatihuis is het tijd voor sport en spel! Zorg dat je erbij bent.

Verhalenverteller De Venser

wordt gestart met een inloop met koffie of thee. Daarna gaat verhalenverteller Karel Baracs het hebben over het ontstaan van het COC.

Femmazing Bachata Workshop – Pride Amsterdam 2019

In de fraaie A’DAM TOREN vindt op 31 juli de sensuele dans Bachata workshop plaats. En guess what? Je kunt er nog aan meedoen.

Roze wandeling met ouderen van Vondelstede

Op deze dag (31/7) is er bij Vondelstede een speciale ROZE wandeling, aangezien het dan Pride Amsterdam is! Samen met de bewoners van Vondelstede vier je dat je mag zijn wie je bent.

Zandvoort afsluiting

De closing party in combinatie met spetterend vuurwerk moet op 31 juli een prachtig einde worden van Pride at the beach in Zandvoort!

Femmazing Glow in the Dark Pride Party

Op woensdag 31 juli van 22:00 – 03.00 uur geeft Femmazing een schitterende Glow in the Dark Pride Party tijdens the Pride Womensday in de loft van the A’DAM Toren.

TransPride Walk & TransPride Podium at Pride Oost

Op woensdag 31 juli 2019 is de feestelijke opening van Pride Oost tijdens Pride Amsterdam. Tijdens TransPride Walk, TransPride Podium at Pride Oost laten deze organisaties samen met een hoop transgenders de zichtbaarheid en de diversiteit van de transgemeenschap zien. Dit doen ze onder andere via de TransPride Walk, TransPride-Pride Oost podium en een TransPride photoshoot.

Activiteiten - Pride Amsterdam 2019
TransPride 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

VTA Agenda TransPride Walk & TransPride Podium at Pride Oost

Roze bingo bij Schouw

Bingo wie is er niet gek op? In ieder geval vinden een hoop LHBTI’ers dit te gek. Bij Schouw kun je meedoen aan de Roze bingo. Je hebt er ook een gezellige koffie inloopmiddag en diner rose.

Femmazing Glow in the Dark Pride Party

Op woensdag 31 juli van 22:00 – 03.00 uur geeft Femmazing een schitterende Glow in the Dark Pride Party tijdens the Pride Womensday in de loft van the A’DAM Toren.

Rights Out There

Geinteresseerden zijn uitgenodigd voor de 5e editie van reflective storytelling-programma Rights Out There. Internationale LBTI+ activisten zullen aan het woord komen.

LGBT History Tour Amsterdam – Homomonument

Bij het homomonument gelegen aan de Westerkerk kun je participeren aan de zogenoemde GAY LGBT geschiedenis tour: 400 jaar LHBT geschiedenis vanaf de 17de eeuw, zal de revue passeren.

Donderdag 1 augustus

Roze rolstoelrace

Bij lcoatie Hof van Sloten wordt de eerste Roze Rolstoelenracec georganiseerd. Dat moet een prachtige happening gaan worden!

Fun Home Pride Amsterdam

Gesprek met publiek over de zin en onzin van de Pride in het ITA (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam).

De Beaver Sisters – Karaoke on Tour

De Beaver Sisters delen de avond het podium met jou op het dak van NEMO.

Student Pride Party

LGBTQ studentenvereniging A.S.V.Gay organiseert een onderscheiden feest. Voor meer informatie bezoek onze Facebook-pagina.

Bianca Del Rio – “It’s Jester Joke”

Gloednieuwe comedyshow ‘It’s Jester Joke’ van Bianca Del Rio in Theater Amsterdam.

Seksuele diversiteit in de natuur

Artis heeft het vanavond over de natuur die veel diverser is in seksualiteit en sekse dan veel mensen denken.

Prik Pride Pop & Cocktail night

DJ Popsnob treedt op vanaf 21:00. De cocktails zijn de hele dag €5,50

Vrijdag 2 augustus

LoveSwim 2019

In het kader van Pride Amsterdam vindt op vrijdag 2 augustus de LoveSwim 2019 plaats. Tijdens het sportieve, kleurrijke én gezellige sport evenement komen honderden zwemmers samen in een sportief openluchtwaterfestival in de Amstel. Vrije Tijd Amsterdam blikte vooruit op deze 5-jarige jubileumeditie en sprak met Dia Huizinga, die samen met Jos Kuijs, al vanaf het eerste uur betrokken is als organisator van de LoveSwim. Natuurlijk kun jij dit artikel nog lezen.

BACKDOOR presents XLSIOR MYKONOS 10th Anniversary Dance Party

De BACKDOOR feesten zijn niet meer weg te denken uit Amsterdam. Tijdens Pride staat er wel een hele mooie editie op het programma. Het is dan tijd voor de 10th Anniversary Dance Party!

Fun Home Wie ben ik?

Een gesprek over identiteit. Welke keuzes zijn vormend voor het leven? In het ITA (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam)

Straat- en pleinfeesten

Pride Amsterdam, maakte onder voorbehoud van wijzigingen, de straat- en pleinfeesten tijdens Pride 2019 bekend. Er zijn weer een hoop te gekke straatfeesten!

Activiteiten - Pride Amsterdam 2019
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Bon Bini timmert aan de weg

Bon Bini timmert aan de weg. Het tropische openminded event debuteert na een aantal succesvolle edities in onder meer Antwerpen, Tilburg, Rotterdam, Arnhem en Amsterdam op 2 augustus in Disco Dolly, met een speciale Pride editie. Het populaire event staat bekend om de relaxte sfeer, de heerlijk klinkende muziek en entertainment.

VTA agenda Bon Bini Pride edition

Nieuwe ‘Pride Stars’ show met talenten tijdens Pride

Pride Amsterdam 2019 heeft dit jaar een primeurtje. Op vrijdag 2 augustus trappen ze het hoofdpodium op de Dam af met de nieuwe ‘Pride Stars’ talentenshow voor zangers, dansers, illusionisten, acrobaten, stand up comedy etc. De winnaar van deze avond zal in november strijden op de finale van Pride Stars 2019 in Maspalomas. Denk jij over talent te beschikken of krijg je vanuit de mensen in je omgeving te horen dat je talentvol bent? Meld je dan gezellig aan en ga voor de hoofdprijs!

HeBiHo VrijMiBo

Amsterdams Grootste Openlucht VRIJdag MIddag BOrrel is ook in 2019 weer tradioneel op de dag vóór de Canal Parade. Gratis toegang en heel veel fijne artiesten! De HeBiHo VrijMiBo maakt deel uit van Pride Amsterdam en is om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt.

Zaterdag is het na de Canal Parade tijd voor ‘Our Love 2019’. Kortom dan gaan weer de voetjes van de vloer op ‘t Amstelveld!

Films François Ozon & Bavo Defurne met Isabelle Huppert in Eye Filmmuseum

De ververtoning van 8 femmes en daarna Souvenir.

Fun Triatlon

De Fun Triatlon is ondanks de fun vooral voor mensen voor wie zwemmen alleen niet genoeg is en die grotere, sportieve ambities hebben.

Drag Olympics

De 15e editie van de International Drag Olympics op het Homomonument. ’s Werelds grootste en belangrijkste sportevenement voor Drag Queens & Kings.

Pride Run

Voor LHBT- sportievelingen en alle anderen die van een gezellige loop houden.

Zaterdag 3 augustus

Canal Parade 2019 – Pride Amsterdam 2019

Canal Parade 2019 vindt traditiegetrouw weer plaats tijdens Pride Amsterdam 2019. De 80 boten gaan varen onder luid gejuich van enthousiast publiek dat langs de kant staat van de route. De opdracht vooraf was dat dat er een ontwerp voor op de boot bedacht moest worden met het Pride thema ‘Remember the past’ ‘Create the future’ refererend naar de Stoneswall rellen die in New York plaatsvonden. Op het moment van schrijven staat de gezellige bootbedoening op zaterdag 3 augustus op het programma en vertrekken de boten om 12:30 uur waarna ze rond 17:00 uur de eindbestemming bereiken.

Activiteiten - Pride Amsterdam 2019
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Homomonument: Pride

Fijne dj’s, lekkere muziek, enthousiaste performers en vrolijke vrijwilligers om je dorst te lessen.

Amsterdam Lowlanders Rugby Clinic

Een rugby clinic georganiseerd voor diegenen die rugby willen uitproberen.

Queer Art Brunch Club

De Queer Art Brunch Club is een onafhankelijk global kunstenaars-initiatief, opgezet door queer artiesten die bijeenkomsten over de hele wereld organiseren.

Supernature Presents: The Station

Een 12 uur durende disco rave in Amsterdam’s nieuwste loods.

Straatfeest Vivelavie Stoperaplein

Een vrouwenfeest waar iedereen van harte welkom is en dit jaar voor het eerst op STOPERAPLEIN!

Pride Rembrandtsquare

Tijdens Pride Amsterdam 2019 keert het wereld beroemde Rembrandtplein terug en zal shinen als nooit te voren.

Bar Buka – Lesbian bar Afterparty Saturday

Kom naar onze lesbische bar op de Albert Cuypstraat voor funky beats, feestende dames en gezelligheid.

Jessie J live – NDSM werf

Een exclusieve open air show op de NDSM Werf

FunHouse XXL

De 4e XXL editie inclusief de verbluffende GasHouder.

Zondag 4 augustus

PRIDE Plastic Fishing

De enorme hoeveelheid (plastic) afval in de Amsterdamse grachten na de PRIDE van zaterdag 3 augustus is minder fijn. Je kan met Plastic Whale in actie komen om de grachten schoon te vissen!

Joost van Bellen All Night – PRIDE

De onofficiële Amsterdam Canal Pride afterparty van Van Bellen in de melkweg belooft weer een krijspartij, dolle boel boel én keihard beuken op kwaliteitsmuziek te gaan worden.

Nude Club Amsterdam Pride Edition

Het oudste en beroemdste zondags seksfeest van Amsterdam in Eagle Amsterdam

Prik Pride Bubbles Bites & Hot Pop

Geniet van onze ‘bites, bubbels & disco tunes’ op Amsterdams fijnste gay terras!

Sunday Sounds – Celebrating Queerness

Een relaxte zondagmiddag in de Tolhuistuin Tuin. Met muziekprogramma, cocktails en spelletjes.

Café Zilver

Café Zilver organiseert een Pride editie Restaurant Szmulewicz! Dit in het kader van Women&Pride.

Rapido

De beste manier om je zondagmiddag door te brengen in de oude kerk genaamd Paradiso

Papaya – Diversity Boat

Je kan over de historische grachten van Amsterdam met Papaya blijven dansen. Aan boord van de Diversity Boat.

Pon Di Pride – 1 Year Celebration

Een Dancehall-ruimte voor LGBTQAI + mensen tijdens Amsterdam Pride in De Melkweg

The Old Lellebel Streetparty!

In de Utrechtsestraat is weer een gigantisch feest!

Pride Amsterdam Closing Party 2019

Dit jaar is er ook weer een closing party die op de Dam zal plaatsvinden. Deze zal op 4 augustus op De Dam plaatsvinden.

Onder het motto ‘iedereen is mens’, wensen we alle bezoekers, deelnemers, organisatoren en vrijwilligers een fantastische Pride Amsterdam en Trans Pride Amsterdam 2019 toe!

Namens Vrije Tijd Amsterdam,

Activiteiten - Pride Amsterdam 2019

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here