Mini Milkshake festival
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Een dansende, kleurrijke en stralend ogende menigte, werd vrijdag op het Westergasterrein, volgens traditie weer getrakteerd op het Mini Milkshake festival. Ondanks de hitte, maakte de honderden hoofdrolspelers, die niet alleen vergezeld waren met begeleiding, maar ook door een vrolijk gezelschap van BN’ers en dito vrijwilligers, er weer een uiterst vrolijke bedoening van.

Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nadat de toegangspoort was gepasseerd, en de bezoekers door de kenmerkende Milkshake ‘strandwachten’ ludiek werden welkom geheten, stond Johnny de Mol in glitter outfit als eerste verrassing klaar, met daar recht tegenover de eerste muziekstage.

Daarna konden de bezoekers hun weg op het terrein vervolgen om zich te goed te doen aan gratis patat, zakken snoep, poffertjes, de bingo van Coby, muziek, nog meer dansruimte, verkoelende drankjes en andere vermakelijkheden.

Ondanks hitte, weer vrolijke editie Mini Milkshake festival
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

 

Wie vrijdag al sjokkend over het festivalterrein liep, kwam onder andere oog in oog te staan met een groot aantal excentriek aangeklede entertainers, zichtbaar lol hebbende gasten, rustig de tijd voor fans nemende BN’ers, podiumkunsten van een creatief uitgedoste Koen Kardashian en nog veel meer leuke bezigheden.

Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Mini Milkshake festival
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Na deze geslaagde editie van het Mini Milkshake Festival 2019, gaat zaterdagmiddag de tweedaagse van het Milkshake Festival van start.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Lees ook ons blog met leuke dingen over Pride Amsterdam 2019.