Duizenden singles vonden hun relatiepartner met behulp van een speeddate

Ben jij op zoek naar de ware liefde, maar vind je het lastig om nieuwe mensen te ontmoeten of ben je na een lange relatie onzeker om mensen te benaderen en ben je al je dating ervaring en kennis kwijt?

Speeddaten kan voor jou de uitkomst zijn en jou helpen bij het vinden van je ware liefde. Met een speeddate heb je mogelijkheid om op een avond meerdere singles tegelijk te ontmoeten, waardoor je niet allemaal verschillende afspraakjes hoeft te maken om mensen te leren kennen. Aan het speeddaten zitten vele voordelen verbonden vergeleken met onlinedatingsites en apps. Duizenden singles gingen je al voor en zijn met behulp van een speeddate in een liefdesrelatie beland.

Speeddating heeft vele voordelen ten opzichte van datingapps

Verspreid over heel Nederland zijn er diverse organisaties die speeddate avonden faciliteren. Uiteraard werden er voor de coronacrisis en lockdown ook geregeld speeddaten Amsterdam sessies gehouden op verscheidene locaties waaronder, Boulevard Fourteen (ArenA Boulevard 598), Grand Cafe 23 (Arena Boulevard 242), Het Groene Paleis (Rokin 65).

Deze avonden zijn in een aangename en ontspannen setting. In de meeste gevallen ontmoet je meer dan tien verschillende singles op een avond en voer je hele korte gesprekjes van een paar minuten tijdens de speeddates.

Deze gesprekken geven jou en de andere singles de mogelijkheid om je aan elkaar voor te stellen en elkaar te zien en een indruk te krijgen. Door de korte duur van de dates hoef je niet bang te zijn voor een lastige stilte en is er vrijwel altijd voldoende gesprekstof. Wanneer de dates zijn afgelopen geef je aan bij de organisator via een kaart welke dates je leuk vond en in wie je geïnteresseerd bent. De organisatie zal jou vervolgens laten weten met wie je een succesvolle match bent en de gegevens van deze persoon delen, zodat je samen nog een date kan plannen om elkaar verder te leren kennen.

Veilig speeddaten in tijden van Corona

Het is niet verassend dat platformen als Tinder, Bumble en Badoo behoorlijk in populariteit zijn toegenomen tijdens de corona periode en de lockdown. Het is echter nog steeds lastig om hier mee te bereiken waar je naar op zoek bent, omdat je alsnog fysiek met elkaar moet afspreken en dan altijd maar moet afwachten of het wat wordt.

Er zijn gelukkig verschillende corona-vriendelijke speeddate avonden te vinden, waarbij je digitaal kan speeddaten en meerdere singles op een avond ontmoet. Door op deze manier te speeddaten zal je uiteindelijk alleen een fysieke afspraak maken met diegene waar jij je prettig bij voelt en die je beter wil leren kennen, waardoor de kans op succes ook toeneemt.

FlitsDate organiseert zogenaamde Video Speeddating sessies om de Corona tijd door te komen. Ondanks dat Video Speeddates al snel 50% goedkoper zijn, staat FlitsDate toe deze gratis om te zetten naar een echte speeddate op het moment dat deze weer mogelijk zijn.