SEMIFEST LIVE BOUWT THUISFEEST MET DIKKE LINE-UP: VAN TECHNO TOT RAP
Rapper Sevn Alias. Foto credits: ©Juliane Falk

Amsterdam, 19 januari 2021 – Vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam streamt SemiFest Live op zaterdag 23 en 30 januari weer interactief je huiskamer binnen met artiesten als rapper Sevn Alias & friends, techno live-act Reinier Zonneveld en singer-songwriter Lucas Hamming.

Met het oog op de avondklok hoef je nu helemaal de deur niet meer uit: met de interactieve livestream van SemiFest Live bouw je samen met je favoriete artiesten het ideale thuisfeest in je eigen woonkamer. Maak van je bank de front row, je eethoek is de VIP en je laptop geeft je toegang tot de backstage.

Programma

Op zaterdag 23 januari ga je samen met host Nellie Benner koken met Hugo Kennis, chillen met rapper Sevn Alias & friends, zoals Bokke8 en Mensa, dansen met dj Aaron Gill en dj DYLVN en unwinden met singer-songwriter Bente. Op zaterdag 30 januari nemen singer-songwriter Lucas Hamming, techno live-act Reinier Zonneveld en melodische techno dj Mees Salomé je mee tot grote partyhoogtes.

Reinier Zonneveld. Foto credits: © Cooper Seykens

Het programma begint om 19.00 uur via de stream op semifest.live. Na registratie is de toegang gratis. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor speciale thema-avonden op SemiFest Live in volle gang. Bezoekers kunnen met carnaval en op Valentijnsdag een programma verwachten vol gezelligheid, saamhorigheid en verbinding.

Hier is dat feestje!

SemiFest Live is een interactief live platform dat kijkers rechtstreeks in contact brengt met hun favoriete artiesten. De programmering biedt een digitaal thuisfeest met een dikke line-up en live interactie. Het is een initiatief van de Amsterdamse ondernemer en entrepreneur Martijn van Rheenen. Met SemiFest Live zocht hij een manier om de afstand tussen mensen in coronatijd te overbruggen. Met deze two-way streaming haalt SemiFest Live kijkers voortdurend in de uitzending.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: NIET-NORMATIEVE SCHOONHEID IN EEN PERFECTE WERELD