SEMIFEST LIVE GAAT DOOR!
Jett Rebel. Foto credits: © Kay Nambiar

Vanaf aankomend weekend zal SemiFest Live elke week vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren zijn interactieve live shows gaan uitzenden. Na het overweldigende succes van de eerste weken vestigt het nieuwe medium zich definitief op het internet.

Met topartiesten zoals Chef’Special, Maan, MEROL, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris Kross Amsterdam ft Bilal Wahib, Ronnie Flex en nog veel meer A-namen knalde SemiFest Live eind december met 84 uur live programmering als één groot thuisfeest de huiskamers in. Wat tijdens de kerstvakantie begon als experiment om groepen samen te brengen in coronatijd, is nu uitgegroeid tot vaste prik in het weekend. Vrienden, familie, collega’s of volslagen onbekenden: ze komen elkaar allemaal tegen bij SemiFest Live om samen te koken, dansen, gamen, lachen, zingen en meer.

Programmering

Zaterdag 16 januari van 19.00 tot 24.00 uur trapt SemiFest Live opnieuw af. Dan ontvangt host Nellie Benner content creator en kookboekschrijfster Nina Warink om samen een gerecht te maken, muzikant Jett Rebel die een akoestische live sessie zal spelen op zijn piano, dj’s Domien Verschuuren en Sander Hoogendoorn die een set zullen draaien en singer songwriter Mathilde Bloom die in intieme setting liedjes zal spelen. Op maandag 18 januari staat SemiFest Live met een special event geheel in het teken van Martin Luther King-dag. Op die dag zal Gospel Festival Amsterdam een online concert organiseren met onder andere Glennis Grace, Dwight Dissels, Uche Agu (USA), Kierra Sheard Clark (USA), Elvis E. en nog veel meer. Toegang tot SemiFest Live is geheel gratis.

Waar is dat feestje?

SemiFest Live is een interactief live platform dat kijkers en fans rechtstreeks in contact brengt met hun favoriete artiesten. De programmering biedt een digitaal thuisfeest met een dikke line-up en live interactie. Het is een initiatief van de Amsterdamse ondernemer en entrepreneur Martijn van Rheenen. Met SemiFest Live zocht hij een manier om de afstand tussen mensen in coronatijd te overbruggen. Met deze two-way streaming haalt SemiFest Live kijkers voortdurend in de uitzending.

Meer informatie lees je via de volgende link.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl

Leuke dingen doen in Amsterdam?