Taxibedrijf Staxi kijkt reikhalzend uit naar evenementen in Amsterdam
Foto via Staxi Amsterdam

Niet alleen de evenementensector en haar bezoekers verlangen naar nieuwe evenementen in Amsterdam. De taxiberijders van Taxibedrijf Staxi staan eveneens te popelen om Amsterdammers weer te mogen vervoeren naar de leukste events in de hoofdstad. Onlangs werd er door het kabinet groen licht gegeven om een aantal pilot events in de tweede helft van januari te mogen organiseren. Maar, vanwege de dreiging van de Britse Coronavariant werden de testevenementen voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Evenementen in Amsterdam

Een woordvoerder namens Taxibedrijf Staxi: “Het is balen dat de pilot events nog even moeten worden doorgeschoven. Maar, uitstel is in deze situatie zeker geen afstel. Nu er in Nederland een begin is gemaakt met vaccineren schijnt er licht aan het einde van de tunnel. Daar kan de Britse variant op termijn niks aan veranderen. Onze chauffeurs kunnen niet wachten om weer personen te vervoeren naar de leukste evenementen in Amsterdam.”

Taxi Amsterdam bestellen

Bij Staxi kun je eenvoudig een Taxi Amsterdam bestellen. Een taxirit met Staxi brengt een aantal voordelen met zich mee. Klanten boeken een taxi vooraf tegen een vaste prijs. Dit brengt zekerheid en zorgt ervoor dat er achteraf geen verrassingen zullen ontstaan. De chauffeurs van Staxi rijden klanten veilig van deur tot deur én kiezen altijd voor de snelste route. Daarnaast garandeert het taxibedrijf een nette chauffeur die de weg kent en zorgt voor een fijne reis. De taxi’s van Staxi rijden niet alleen naar events, maar naar alle locaties in de stad, Schiphol en andere plekken in Nederland.

Staxi Lady taxi

In februari, net voordat het Coronavirus haar ‘intrede’ deed in Nederland, werd Staxi Lady opgestart. Via deze dienst hebben klanten de mogelijkheid om een taxirit met exclusief een vrouw achter het stuur te boeken. “Als je een taxi bij Staxi bestelt kun je er altijd op rekenen dat je veilig vervoerd zal worden. Sommige mensen vinden het echter fijner om met een dame mee te rijden. We bieden uitkomst door een taxiservice verzorgd door vrouwen aan te bieden. Ook voor de Staxi Lady taxiservice krijg je een vaste prijs vooraf”, vertelt een woordvoerder namens het taxibedrijf.

Over Staxi

Taxibedrijf Staxi is opgericht in 2012. In 2013 werd er door de Gemeente Amsterdam een TTO-vergunning aan Staxi uitgereikt. Inhoudelijk wil dat zeggen dat een chauffeur in Amsterdam niet zomaar mensen mag vervoeren die een taxi aanhouden op straat of op een taxistandplaats. Dit mag alleen als hij of zij bij een TTO is aangesloten.