15.6 C
Amsterdam
dinsdag, 11 mei 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bon Bini – Pride Amsterdam

2 augustus 2019 @ 23:00 - 05:00

Pride Amsterdam - Debuut tropisch feest Bon Bini

Pride Amsterdam – Bon Bini

Bon Bini maakt op 2 augustus haar debuut tijdens Pride Amsterdam. De betekenis van Bon Bini is uit het Papiamento vertaald “welkom”. “Met andere woorden, iedereen is welkom tijdens dit open minded feest met een tropisch tintje. Zorg dat je erbij bent want dit wordt groots uitgepakt”, liet een enthousiast vertellende dj Leroy Sendar, onlangs weten aan VTA.

Disco Dolly

Het tropische feest vindt plaats op 2 augustus in Disco Dolly. Het event staat bekend om de fijne sfeer, de lekkerste muziek en entertainment.

Drijvende kracht

Leroy Sendar, de drijvende kracht achter Bon Bini maakte woensdag 26 juni 2019 de namen uit de line-up. Nina, Edward Munier, Samaker, Mos Deaf en Leroy Sendar zelf, zullen de bezoekers tijdens Pride trakteren op verschillende muziekstijlen. Gorgons is de dienstdoende danscrew.

Pride Amsterdam

Pride Amsterdam vindt in 2019 plaats van 27 juli tot en met 04 augustus. Op zaterdag 3 augustus wordt de grootste drukte verwacht in de stad. Op die dag staat de traditionele Canal Parade op het programma.

Pride is protest

Pride Amsterdam is niet alleen feesten. Er zijn ook een hoop serieuze activiteiten die bezocht kunnen worden. Het motto is dit jaar: ‘pride is protest’. Dat is in het leven geroepen vanwege de vele misstanden jegens de LHBTI gemeenschap wereldwijd. Er is nog een lange weg te gaan als het gaat om LHBTI emancipatie.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
2 augustus 2019
Tijd:
23:00 - 05:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/715820738837190/

Locatie

Disco Dolly
Handboogstraat 11
Amsterdam, Noord-Holland 1012 XM Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.discodolly.nl/contact/