Hoop straatfeesten tijdens Pride Amsterdam 2019

Hoop straatfeesten tijdens Pride Amsterdam 2019

Ook tijdens Pride Amsterdam 2019 zijn weer een hoop straatfeesten. De redactie van Vrije Tijd Amsterdam maakte een online rondje.

Pride Amsterdam, maakte enige tijd terug, de straat- en pleinfeesten tijdens Pride 2019 bekend. Op vrijdag zijn er feesten bij de Westermarkt, Spuistraat, Dam, Zeedijk, Beursplein, Regulierdwarsstraat (Koningsplein – Vijzelstraat), Regulierdwarsstraat (Vijzelstraat – Rembrandtplein), Rembrandtplein en op de Utrechtsestraat bij de Lellebel, Stoperaplein en Amstelveld.

Westermarkt en Spuistraat

Zaterdag bij Westermarkt, Spuistraat, Dam, Zeedijk, Beursplein, Elandsstraat/Hazenstraat, Regulierdwarsstraat (Koningsplein – Vijzelstraat), Regulierdwarsstraat (Vijzelstraat – Rembrandtplein), Rembrandtplein, Utrechtsestraat bij Lellebel en Amstelveld. Zondag is er een closing party op De Dam.

Pride Walk & Park

Traditioneel vindt de aftrap van Pride plaats in het Vondelpark! Er zijn weer volop activiteiten zoals de Rainbow Market, sport en spel door Pride & Sports, het Youth Pride NL veld en nog veel meer. Het Vondelpark Openluchttheater dient als hoofdpodium. En, er is weer een Pride Walk. Pride Park en Pride Walk zijn beide op zaterdag 27 juli 2019.

Canal Parade & Closing party

De Canal Parade vindt plaats op zaterdag 3 augustus en de officiële closing party vindt plaats op De Dam.

In een apart bericht Pride Amsterdam straatfeesten overzicht op 2 en 3 augustus 2019
hebben we een overzicht gemaakt van de straatfeesten op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volg ook ons speciale blog over de Pride Amsterdam 2019.