Milkshake afterparties: “For all who.. can't get enough!”
Photocredits: Milkshake Festival

Milkshake afterparties: “For all who.. can’t get enough!” “Omdat wij doorgaan waar het festival eindigt. Als je eenmaal lekker aan het dansen bent wil je meer. We hebben super goeie dj’s en Square performers”, reageert Cliff Osie namens I am Square by Osie Square, op de vraag waarom je na het Milkshake Festival gewoon keihard moet door gaan met lekker feesten op de Milkshake afterparties.

Milkshake afterparties

Bezoekers van het kleurrijke festival worden zaterdag en zondag niet alleen getrakteerd op een festival, maar kunnen na afloop ook nog eens los gaan op twee toffe afters. Vieze Poezendek, Supernature, I Love Popcake én I am Square, zijn de hosting partijen die namens het Milkshake Festival het publiek mogen vermaken. Genoeg redenen voor Vrije Tijd Amsterdam om kort vooruit te blikken met Cliff Osie, die samen met El Osie tot het dj duo van Osie Square behoort.

I am Square by Osie Square

I am Square by Osie Square is één van de twee hosting partijen die zaterdag namens het Milkshake Festival, een afterparty voor hun rekening zullen nemen. De line-up wordt gesierd door Black Girl / White Girl, Jacket, Gideon Fierman én Osie Square. “De kracht van Osie Square is dat we er altijd een feestje van maken. Geheel in lijn met die gedachte hebben we deze line-up samengesteld”, reageert Cliff op de vraag van VTA over de kracht van het tweetal.

De kracht van Vieze Poezendek

Vieze Poezendek is de tweede partij die zaterdag haar opwachting gaat maken na het festival. Cliff Osie over Vieze Poezendek: “Je weet dat zij altijd garant staan voor een vies, vuig, lekker en zweterig gay urban feestje. Alles kan, mag en moet schudden.” Femmetastic, Kleine Kim en Roop maken hier hun opwachting achter de draaitafels.

Supernature

Het kleurrijke weekend wordt ten slotte in een vrolijke ambiance afgesloten. Supernature is één van de twee partijen die daarvoor moet zorgdragen. Thijs Weijland, is één van de drijvende krachten die zich al wat jaren in de Amsterdamse Queer scene begeeft, en tot voor kort het publiek vermaakte als één van de twee dj’s van The G-Team. Thijs doet Supernature samen met Eljany, Sander en Maurice de Graaf.

Supernature was recent present in safe Queer spaces zoals Vrankrijk, RADION Amsterdam en de Trut. Namens Supernature sieren Doppelgang (Sander en Maurice de Graaf), Eljany en Joshua James de line-up.

Milkshake afterparties: “For all who.. can’t get enough!”
Thijs Weijland (rechts) en Peter van Vught (links) toen nog als The G-Team. Foto bron: Winq

I Love Popcake

I Love Popcake is de naam van de vierde smaakmaker. I Love Popcake trakteert in Den Haag al tijdenlang het LHBTI uitgaanspubliek op een succesvolle manier met verscheidene straight friendly gay feesten. Iedere oneven maand kun je in Den Haag je weekend beginnen met “Popcake on Friday”. Het LHBTI feest is een betrouwbare factor en vindt plaats op de 42e verdieping van The Penthouse in Den Haag. Aiscream, Jeffrey Frisky, Luuk en Reggy zijn de namen uit de line-up.

WesterLiefde en WesterUnie

De afters vinden plaats op hetzelfde terrein als het Milkshake Festival. Zaterdag van half elf ’s avonds tot en met vijf uur ’s nachts en zondag van half elf in de avond tot vier uur in de nacht.

Milkshake Festival

Ten slotte vragen we Cliff Osie nog even naar het tweedaagse festival dat op het terrein van de Westergasfabriek zal plaatsvinden. Osie Square draait zaterdag van half twee tot en met drie uur ’s middags en is van plan om tussen het eigen optreden en de afterparties zeker nog een rondje te maken op het festivalterrein.

Op zondag gaan de voetjes ook van de vloer. “Naast veel opkomend talent is milkshake één van de weinige festivals die een 50/50 man vrouw verhouding hebben in dj’s en mijn grote helden Inner City Radio, Slave, Honey Dijon en de The Black Madonna staan er ook”, laat Cliff Osie ten slotte enthousiast weten.

Geschreven door:

Milkshake afterparties: “For all who.. can't get enough!”

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

PS Check ook ons blog: Special – Pride Amsterdam 2019