9.8 C
Amsterdam
vrijdag, 16 april 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rugby Clinic tijdens Pride Amsterdam 2019

2 augustus 2019 @ 19:30 - 21:00

Rugby Clinic tijdens Pride Amsterdam 2019

Lijkt een rugby clinic jou leuk en heb je nog geen plannen tijdens Pride Amsterdam 2019? Op initiatief van de ARC Amsterdam Lowlanders vindt tijdens Pride Amsterdam een rugby clinic plaats. En het mooie daarvan is dat jij er ook aan mee kunt doen! Het gezellig en sportieve rugby event vindt op 2 augustus vanaf 19:30 uur plaats in het Westerpark.

Kennismaken op een leuke manier

Tijdens dit sportieve Gay-event kunnen belangstellenden vrijblijvend kennismaken met de club en rugby als sport. VTA blikte vooruit op deze sportieve dag, en stelde de voorzitter van ARC Amsterdam een aantal vragen.

Meer dan tachtig leden

De rugbyclub telt meer dan tachtig leden. Zij bestaan uit spelers en supporters. De ARC Amsterdam Lowlanders maken deel uit van de Amstelveense Rugby Club. Het is een speciaal jaar omdat ze vijftien jaar bestaan.

Aandacht voor Pride Amsterdam

Vrije Tijd Amsterdam besteed deze weken veel aandacht aan Pride Amsterdam. Het belangrijke en leuke LHBTI event begint officieel op zaterdag 27 juli. Pride Amsterdam gaat door tot en met 04 augustus. Traditiegetrouw vindt er ook dit jaar een Canal Parade plaats. Deze wordt gehouden op zaterdag 3 augustus. Er doen rond de 80 boten mee.

Pride Amsterdam 2019 blog

De aandacht die we aan Pride Amsterdam besteden, kun je terug lezen in ons blog over Pride Amsterdam 2019. Je leest er onder andere tips over leuke activiteiten. Maar, ook welke specials we schreven en leuke interviews die we deden.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
2 augustus 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland