BON BINI OP STOOM: 2 AUGUSTUS DEBUUT TIJDENS PRIDE AMSTERDAM
Foto credits Disco Dolly

Bon Bini ligt op koers. Het tropische feest debuteert na een aantal succesvolle edities in onder meer Rotterdam, Antwerpen, Tilburg, Arnhem en Amsterdam op 2 augustus in Disco Dolly, met een speciale Pride editie. Het feest staat bekend om de fijne sfeer, de lekkerste muziek en entertainment.

Line-up

Leroy Sendar, de drijvende kracht achter Bon Bini lanceerde woensdag 26 juni 2019 de namen uit de line-up. Nina, Edward Munier, Samaker, Mos Deaf en Leroy Sendar zelf, zullen de bezoekers tijdens Pride trakteren op verschillende muziekstijlen. Gorgons is de dienstdoende danscrew.

Iedereen welkom

Bon Bini is uit het Papiamento vertaald “welkom”. “Dus iedereen is welkom tijdens dit open minded feest met een tropisch tintje. Als je de Bon Bini sfeer wilt ervaren zul je zelf langs moeten komen. Zorg dat je erbij bent want dit wordt groots uitgepakt”, aldus de enthousiast vertellende dj Leroy Sendar.

Poolparty Steamworks

Gezien het tropische concept wordt Bon Bini ook als poolparty in Steamworks Arnhem georganiseerd. De laatste Arnhemse editie werd goed bezocht en jong en oud vermaakte zich zichtbaar.

Feesten in de benelux

Naast de speciale Pride editie op vrijdag 2 augustus wordt de Benelux de aankomende periode op nog meer tropisch dansgeweld getrakteerd. Op 29 juni en 30 november is het de beurt aan Tilburg. Antwerpen wordt bezocht op 13 juli en tijdens de Pride Antwerpen op 9 & 10 augustus.

Rotterdam en Arnhem

Rotterdam staat voor 4 juli in de agenda en tijdens Pride Rotterdam op 29 augustus. Arnhem wordt op 2 november weer getrakteerd op een tropisch feest. Voor informatie over de kaartverkoop en laatste ins en outs, kun je het beste de Facebook pagina van Bon Bini in de gaten houden.

Pride Amsterdam

Pride Amsterdam vindt dit jaar plaats van 27 juli tot en met 01 augustus. De grootste drukte wordt verwacht op zaterdag 3 augustus. Op deze dag varen er traditiegetrouw een hoop vrolijke boten door de grachten van Amsterdam.

Naast gezellige feesten vinden er tijdens Pride Amsterdam nog veel meer activiteiten plaats in de stad. Motto van Pride Amsterdam is in 2019: Pride is protest.

vrijetijdamsterdam.nl

Bekijk ook ons blog over Pride Amsterdam 2019.

VTA AGENDA BON BINI PRIDE EDITIE