Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord? In dit lijstje hebben we een aantal fraaie plekken in Amsterdam Noord voor je op een rijtje gezet.

A’DAM Toren

Wist je dat je op één van de gaafste plekken in de stad op het terras kan zitten? Per 1 juni gaat het observatiedek A’DAM Lookout weer open. Een gloednieuw zonnig terras, sprankelend sky deck, goedgevulde rooftop bar en een adembenemend uitzicht. Om de heropening te vieren kun je in de eerste week van juni GRATIS SCHOMMELEN! Op Facebook is te lezen dat je in verband met de RIVM maatregelen van te voren je online tickets dient te reserveren.

A’DAM Toren, adres: Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Tolhuistuin

De Tolhuistuin is er helemaal klaar voor! “Kom volgende week genieten van ons ruime terras en nieuwe keukenconcept, waarin Asian streetfood met een aantal oud-Hollandse tintjes centraal staan”, aldus het personeel van de Tolhuistuin.

Tolhuistuin, adres: IJpromenade 2, Amsterdam

Eye Filmmuseum

Het terras van Eye Filmmuseum is werkelijk waar een prachtige locatie. Je kijkt uit op de voorbij komende bootjes over ‘t IJ.

Adres: IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam

Pllek

Bij Pllek in Amsterdam-Noord aan het water van ‘t IJ is het heerlijk vertoeven. Dat zal iedere Amsterdammer die er is geweest onderstrepen. Vanaf 1 juni zijn ze weer iedere dag geopend. Pllek is een relaxed, open-minded en uitzonderlijk restaurant in Amsterdam.

“Wij leggen je graag in de watten en serveren je onze producten met een bijzonder verhaal, alles verantwoord en duurzaam. Feel good food zodat jij met een gerust hart kan genieten van alles wat je bij ons eet en drinkt”, is te lezen op de vernieuwde website van Pllek.

Pllek, adres: TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

Dok du Nord

Vanaf 1 juni 2020 om 12.00 uur opent Dok du Nord weer officieel het terras en kan je weer genieten van het prachtige uitzicht. “Dok du Nord biedt fantastische plekjes aan het IJ, waaronder onze befaamde strandstoelen rond de perenboom. Maar ook op het balkon kan je heerlijk zitten en genieten van een wijntje of een biertje”, aldus het personeel van Dok du Nord. Daar is wat ons betreft niets aan gelogen.

Dok du Nord, Noordwal 1, Amsterdam

Geschreven door:

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam