Leuke en gezellige terrassen Amsterdam Zuidoost
Foto credits: Vanzz

Ben je zoekende naar leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost? De Amsterdam Zuidoost specialist van Vrije Tijd Amsterdam vond het tijd om een lijstje te maken voor Amsterdammers die gezellig een terrasje willen pakken in Amsterdam Zuidoost.

De Proefzaak – Brouwerij Kleiburg

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam fietst geregeld een rondje door de stad. Hoe leuk is het dan om op verrassende plekjes nieuwe leuke horecazaken te ontdekken?! Erg leuk, vinden wij in ieder geval! In Amsterdam Zuidoost vonden we De Proefzaak als onderdeel van Brouwerij Kleiburg. Een originele locatie met dito terras. Daar kun je met lekker weer best eens gezellig van een speciaal geprepareerd glas met bier gaan genieten.

Heerlijk chillen bij Kleiburg!

Brouwerij Kleiburg, adres: Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam

Facebook-pagina Brouwerij Kleiburg

Absolute Taste

Ze zitten een klein beetje verscholen maar als je er eenmaal bent kun je bij Absolute Taste op het terras genieten van een heerlijke borrel, dito lunch of een lekker diner. Absolute Taste, is een moderne brasserie gelegen in de Atlas Arena te Amsterdam Zuid-Oost. Met de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live op loopafstand is het een gezellige uitvalsbasis voor concerten en voetbalwedstrijden.

Absolute Taste, adres: Hoogoorddreef 7a, Amsterdam

Facebook-pagina Absolute Taste

Vanzz

Vanzz is al jaren een betrouwbare factor als je op zoek bent naar een gezellige horecagelegenheid om lekker te borrelen, te lunchen of in een lekkere setting te dineren. Tevens beschikt Vanzz over een groot terras dat is gelegen aan het water! En, extra voordeeltje van het ‘Vanzz Terras’, is dat het er door de heaters en overkapping het gehele jaar door lekker vertoeven is! Een ideale gelegenheid als je later op de dag een goed concert wilt bezoeken of een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff Arena wilt bekijken!

leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost
Do we need to say more? Credits: Vanzz

Vanzz, adres: De Corridor 2, 1101 BD Amsterdam Zuid Oost

Facebook-pagina Vanzz

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam