4 x leuke en gezellige terrassen in Zuidoost

4 x leuke en gezellige terrassen in Zuidoost

De Amsterdam Zuidoost specialist van Vrije Tijd Amsterdam vond het met dat mooie lentezonnetje van de afgelopen dagen tijd om een lijstje te maken voor Amsterdammers die gezellig een terrasje willen pakken in Amsterdam Zuidoost. En zodoende treft u hieronder zijn aantal tips met betrekking tot leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost!

De Proefzaak – Brouwerij Kleiburg

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam fietst geregeld een rondje door de stad. Hoe leuk is het dan om op verrassende plekjes nieuwe leuke horecazaken te ontdekken?! Erg leuk, vinden wij in ieder geval! In Amsterdam Zuidoost vonden we De Proefzaak als onderdeel van Brouwerij Kleiburg. Een originele locatie met dito terras. Daar kun je met lekker weer best eens gezellig van een speciaal geprepareerd glas met bier gaan genieten.

“Kleiburg is het bier van het Kleiklooster: een spirituele en gastvrije plek in de Amsterdamse Bijlmer. We zijn een sociale onderneming en laten ons inspireren door traditionele Belgische kloosterbieren en geven daar een vernieuwende draai aan. Dit levert heel eigen bieren op: altijd herkenbaar en tegelijkertijd verrassend”, aldus de medewerkers van Kleiburg.

Voor de inwendige mens wordt ook nog eens goed gezorgd, want je kunt hier ook lekker lunchen en smaakvol dineren. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag. Maandag, dinsdag en woensdag vanaf 11:30 uur tot en met 22:30 uur. Donderdag tot en met zaterdag van 11:30 uur tot en met 00:00 uur.

Brouwerij Kleiburg, adres: Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam

Heerlijk chillen bij Kleiburg!
Absolute Taste

Ze zitten een klein beetje verscholen maar als je er eenmaal bent kun je bij Absolute Taste op het terras genieten van een heerlijke borrel, dito lunch of een lekker diner. Absolute Taste, is een moderne brasserie gelegen in de Atlas Arena te Amsterdam Zuid-Oost. Op het menu vindt u smaakvolle en herkenbare klassiekers met een eigentijdse twist, geschikt voor een snelle lunch of een zakelijk diner. Zodra de zon doorbreekt staat het grote terras voor alle gasten klaar. Met de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live op loopafstand is het een sfeervolle uitvalsbasis voor concerten en voetbalwedstrijden. Absolute Taste, daar kun je absoluut een sfeervolle middag of avond beleven!

Absolute Taste, adres: Hoogoorddreef 7a, Amsterdam

Vanzz

Vanzz is al jaren een betrouwbare factor als je op zoek bent naar een gezellige horecagelegenheid om lekker te borrelen, te lunchen of in een lekkere setting te dineren. Tevens beschikt Vanzz over een groot terras dat is gelegen aan het water! En, extra voordeeltje van het ‘Vanzz Terras’, is dat het er door de heaters en overkapping het gehele jaar door lekker vertoeven is! Een ideale gelegenheid als je later op de dag een goed concert wilt bezoeken of een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff Arena wilt bekijken!

Vanzz, adres: De Corridor 2, 1101 BD Amsterdam Zuid Oost

leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost
Do we need to say more? Credits: Vanzz

Grolsch Boulevard Fourteen

“Het is eindelijk zover, we mogen weer! Dinsdag 2 juni om 12.00 uur staan wij weer in de startblokken om jullie als gast met open armen te mogen ontvangen. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand. Komen jullie gezellig samen met ons proosten op een gezellige dag of avond uit? Dit kan onder het genot van een drankje en onze nieuwe gerechten op de menukaart. Plekje reserveren? Kijk voor meer informatie op onze website… boulevardfourteen.nl”, is te lezen op de Facebook-pagina van Grolsch Boulevard Fourteen. Aangezien de Bioscopen ook weer openen kun je een bezoekje mooi combineren met een film in de Bioscoop Pathé.

Adres: ArenA Boulevard 598, 1101 DS Amsterdam

Geschreven door:

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam