7 x leuke en gezellige terrassen in Zuidoost

7 x leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost
Terras Brasserie Hoge Dijk van het golfcentrum. Credits: Hoge Dijk

7 x leuke en gezellige terrassen in Zuidoost

De Amsterdam Zuidoost specialist van Vrije Tijd Amsterdam vond het met dat mooie lentezonnetje van de afgelopen dagen tijd om een lijstje te maken voor Amsterdammers die gezellig een terrasje willen pakken in Amsterdam Zuidoost. En zodoende treft u hieronder zijn vijf tips met betrekking tot leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost!

De Proefzaak – Brouwerij Kleiburg

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam fietst geregeld een rondje door de stad. Hoe leuk is het dan om op verrassende plekjes nieuwe leuke horecazaken te ontdekken?! Erg leuk, vinden wij in ieder geval! In Amsterdam Zuidoost vonden we De Proefzaak als onderdeel van Brouwerij Kleiburg. Een originele locatie met dito terras. Daar kun je met lekker weer best eens gezellig van een speciaal geprepareerd glas met bier gaan genieten.

“Kleiburg is het bier van het Kleiklooster: een spirituele en gastvrije plek in de Amsterdamse Bijlmer. We zijn een sociale onderneming en laten ons inspireren door traditionele Belgische kloosterbieren en geven daar een vernieuwende draai aan. Dit levert heel eigen bieren op: altijd herkenbaar en tegelijkertijd verrassend”, aldus de medewerkers van Kleiburg.

Voor de inwendige mens wordt ook nog eens goed gezorgd, want je kunt hier ook lekker lunchen en smaakvol dineren. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag. Maandag, dinsdag en woensdag vanaf 11:30 uur tot en met 22:30 uur. Donderdag tot en met zaterdag van 11:30 uur tot en met 00:00 uur.

Brouwerij Kleiburg, adres: Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam

Heerlijk chillen bij Kleiburg!
Restaurant The Colour Kitchen Langerlust

The Colour Kitchen ligt nog net op het randje van Amsterdam. Bij The Colour Kitchen Langerlust kun je gezellig en smaakvol lunchen en dineren. Als het lekker weer is kun je er plaatsnemen op het terras waar het heerlijk toeven is. Ouders met jong kroost komen er heerlijk tot rust terwijl de kids lekker aan het spelen zijn op de speelplaats. Een mooi stukje natuur waar je in een lekker sfeertje heerlijk tot rust komt!

The Colour Kitchen Langerlust, adres: Provincialeweg 24 1108 AB Amsterdam Nederland

Boerderij Langerlust. Foto: vrijetijamsterdam.nl
Absolute Taste

Ze zitten een klein beetje verscholen maar als je er eenmaal bent kun je bij Absolute Taste op het terras genieten van een heerlijke borrel, dito lunch of een lekker diner. Absolute Taste, is een moderne brasserie gelegen in de Atlas Arena te Amsterdam Zuid-Oost. Op het menu vindt u smaakvolle en herkenbare klassiekers met een eigentijdse twist, geschikt voor een snelle lunch of een zakelijk diner. Zodra de zon doorbreekt staat het grote terras voor alle gasten klaar. Met de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live op loopafstand is het een sfeervolle uitvalsbasis voor concerten en voetbalwedstrijden. Absolute Taste, daar kun je absoluut een sfeervolle middag of avond beleven!

Absolute Taste, adres: Hoogoorddreef 7a, Amsterdam

Loungebar & Restaurant JinSo

Op het terras van Loungebar & Restaurant JinSo is het heerlijk vertoeven! Tenminste, het is natuurlijk wel lekker als het weer een beetje meezit. Er vanuit gaande dat er een lekker zonnetje schijnt kun je op het houten terras lekker op een stoel met zwarte kussen neerploffen. Ideaal voordat je een Ajax wedstrijd gaat bezoeken in de Johan Cruijff ArenA, of bijvoorbeeld een concertje gaat bijwonen in de AFAS LIVE of na het shoppen in de Media Markt of een van de andere winkels die op de ArenA Boulevard gevestigd zijn. Nu je er toch zit.. Sluit je terrassessie binnen af en geniet van het Aziatisch lopend buffet of met evenementen van het speciale evenementenmenu. Het eten is om je vingers bij af te likken.

Restaurant JinSo, adres: Arena boulevard 155, 1101 EJ Amsterdam Zuidoost

Genieten op het terras bij de Jinso!
Grand Café Hoekenrode

Op het (verwarmde) terras van Grand Café Hoekenrode kun jij je uitstekend vermaken. Met een parrasolletje boven het bolletje en een biertje voor je snufferd kom je gezellig in de stemming voor de voetbalwedstrijd van Ajax of een concert in de AFAS Live of de grote Ziggo Dome. Grand Café Hoekenrode is bij uitstek de ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, Business-to-Business meetings, groepsarrangementen, borrels, evenementen en/of feesten. En hoe mooi is het volgende wel niet, zeg. Ze bieden bezoekers de mogelijkheid heerlijk te kunnen borrelen aan een speciale taptafel zonder op de barman te hoeven wachten! U kunt direct van de vers getapte biertjes genieten!

Grand Café Hoekenrode, adres: Hoekenrode 2, 1102 BR Amsterdam Arena

Het terras van Hoekenrode! Genieten!
Brasserie De Hoge Dijk

Brasserie De Hoge Dijk… Tjonge, jonge, jonge, wat kun je hier toch lekker genieten op een heerlijk ruim terras, zeg. De Brasserie gelegen op het golfterrein is zeven dagen in de week geopend voor golfers en voor niet golfers. Iedereen kan daar dus met een gerust hart genieten van een drankje, een uitgebreide lunch of een klasse diner. Voor de zakenlieden onder ons hebben ze ook prachtige ruimtes die verhuurd kunnen worden als vergaderruimtes. Ideaal in combinatie met het terras of een gezellig middagje golf met uw collega’s.

Brasserie De Hoge Dijk, adres: Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam

5 x leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost
Het heerlijke terras van Brasserie De Hoge Dijk.
Vanzz

Vanzz is al jaren een betrouwbare factor als je op zoek bent naar een gezellige horecagelegenheid om lekker te borrelen, te lunchen of in een lekkere setting te dineren. Tevens beschikt Vanzz over een groot terras dat is gelegen aan het water! En, extra voordeeltje van het ‘Vanzz Terras’, is dat het er door de heaters en overkapping het gehele jaar door lekker vertoeven is! Een ideale gelegenheid als je later op de dag een goed concert wilt bezoeken of een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff Arena wilt bekijken!

Vanzz, adres: De Corridor 2, 1101 BD Amsterdam Zuid Oost

leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost
Do we need to say more? Credits: Vanzz

vrijetijdamsterdam.nl

gezellige en leuke terrassen in Amsterdam 

gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost