Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West
Foto credits: UP West

Ben je op zoek naar terrassen in Amsterdam Nieuw-West? In dit stadsdeel van Amsterdam zijn genoeg leuke en gezellige terrassen te vinden. Vrije Tijd Amsterdam ging op onderzoek uit en stelde een lijstje met gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw-West voor je samen.

UP West

UP West is deze zomer de nieuwe hang out in Amsterdam Nieuw-West. Dat durven we zonder blikken of blozen te zeggen! UP West is gelegen in het groen van de Tuinen van West. UP West biedt veel groen, een eigen stadsstrand, verschillende buitenterrassen en privétuinen en gratis parkeren voor de deur. Voor de liefhebber in combinatie met buitenactiviteiten voor kinderen en volwassenen.

Adres: Tom Schreursweg 10, 1067 MC Amsterdam

Instagram-pagina UP West

Floor 17

Het terras van Floor 17 is te gek! Deze Amsterdamse trendy plek bevindt zich op 85 meter hoogte, op het dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre! Naast een adembenemend uitzicht over de stad kun je hier, vanaf de 17e verdieping, smullen van wereldgerechten uit de keuken, cocktails drinken vanaf een loungebank en lekker hapjes doen.

Adres: Staalmeesterslaan 410, 1057 PH Amsterdam

Instagram-pagina Floor 17

Hotel Buiten

Wat een heerlijk plekje is dit toch om het terras te zitten zeg! Het terras is gelegen aan de Sloterplas in Amsterdam. Hotel buiten is een modern paviljoen met zwemstrand en zit gelegen op een schiereiland aan de Sloterplas in Nieuw-West. De keuken is open van dinsdag tot en met zondag en je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner!

terrassen in Amsterdam West
Hotel Buiten Foto credits: hotelbuiten.nl

Adres: Th. J. Lammerslaan 1, 1064 DH Amsterdam (Nieuw-West)

Instagram-pagina Hotel Buiten

Terrasmus

Bij Terrasmus in het Erasmuspark is het prima vertoeven. Je kunt er op meerdere plekken om het gebouw op het terras plaatsnemen. Voor de kleintjes is er ook een leuke speelplaats met leuke speeltoestellen aanwezig. Hier kun je met een gerust hart lekker gaan zitten.

 Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Nieuw West
Terrasmus. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Adres: Erasmuspark 1, 1056 LE Amsterdam

Facebook-pagina Terrasmus

Gerelateerde blogs:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Noord

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid 

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam