50-jarige jubileumeditie IAMBenefit Event voor Stichting Only Friends
Photocredits: Stichting Only Friends

50-jarige jubileumeditie IAMBenefit Event voor Stichting Only Friends

Op zondag 18 maart organiseert IAMFIT het jaarlijkse IAMBenefIt Event. Een extra bijzonder event omdat het de 5-jarige jubileumeditie betreft. De volledige opbrengst van dit fietsevent gaat naar Stichting Only Friends.

De organisatie geeft aan alles uit de kast te trekken en het thema is CIRCUS. Deze vijf uur durende indoor cycling marathon beloofd een geweldig spektakel te worden met ongeëvenaarde supporting acts, welke nog nooit eerder zijn vertoond bij een indoor cycling event.

Ben je niet dol op fietsen? Dat maakt helemaal niet uit. Het gaat er om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel in combinatie met een hoop plezier. Voor mensen die meedoen en weinig tot geen fietservaring hebben staan er negen begeleiders klaar die je er doorheen slepen.

Loterij met super prijzen

Na afloop is er een loterij met super prijzen dankzij vele sponsoren die de kids van Only Friends ook een warm hart toedragen. Je kunt je ook extra laten sponsoren door familie en vrienden. De deelnemer die het hoogste EXTRA sponsorbedrag inbrengt, gaat naar huis met een ticket voor de IAMFIT FUN TRIP naar Portugal die dit jaar gaat plaatsvinden.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heeft u weleens een kijkje genomen op onze pagina algemeen?