Waar zijn de Bevrijdingsdag festivals in Amsterdam?

Op 5 mei zijn er weer Bevrijdingsdag festivals in Amsterdam. Met deze evenementen wordt volop de vrijheid gevierd. Vrije Tijd Amsterdam heeft een overzichtje gemaakt van festivals om te bezoeken.

Het Amsterdams Verbond

Op de dag van de vrijheid vindt festival Het Amsterdams Verbond weer plaats in het Olympisch Stadion. Het Amsterdams Verbond is een genootschap van het Amsterdamse nachtleven en viert de verbroedering, tolerantie en vrijheid van de stad.

Meer informatie

Bevrijdingsdag op het Homomonument

Sweetie Darling & Superball nemen zondagavond 5 mei de stage over! Nadat Het Danspaleis het Homomonument op de kop zet voor Regenboog ouderen (van alle leeftijden!), gaan Sweetie Darling en Superball Amsterdam door met een line-up vol DJs, drags en performers van een legio aan queer feesten in Amsterdam.

Meer informatie

Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen

Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen is druk bezig met de voorbereidingen van een speciale editie in 2024! “Meer nieuws over ons Bevrijdingsfestival Amsterdam volgt binnenkort”, aldus de organisatie.

Meer informatie

Bevrijdingsdance in Paradiso

Dance om de Vrijheid te vieren! Dat doe je groots in Paradiso in de nacht van 4 op 5 mei. Dan barst het in alle drie de zalen los met de allereerste Bevrijdingsdance en luiden de nachtvlinders van Amsterdam Bevrijdingsdag 2024 in!

Meer informatie

Bevrijdingsfestival Ontsnapte Klanken

Ontsnapte Klanken is een thematisch Bevrijdingsfestival, waar naar Nederland gevluchte muzikanten en artiesten aan de hand van hun muziek en andere uitingsvormen, hun levensverhaal kunnen delen. Ontsnapte Klanken biedt hen een warm welkom op dit podium in hun nieuwe thuisland.

Meer informatie

Benieuwd naar alle activiteiten op 4 en 5 mei in Amsterdam? Op deze dagen worden velen dingen georganiseerd. Bezoek voor het volledige overzicht de website https://4en5meiamsterdam.nl/.