Nicolette van Dam is Fabulous Mama of the Year 2020
Nicolette en haar dochters Lola-Lily (8) en Kiki-Kate (6). Foto credits: © fotografe Fiona Ruhe

Amsterdam, 28 november 2020 – Fabulous Mama onthulde donderdag de winnaars van de Fabulous Mama of the Year Awards 2020. De cover van het magazine en de winnares van de Fabulous Mama of the Year Award 2020 werd toegekend aan niemand minder dan Nicolette van Dam. Daarnaast vielen donderdag ook zes andere favoriete, talentvolle mama’s en papa’s in de prijzen.

Iedere mama verdient een award en dat is precies de insteek van Fabulous Mama, die de mama’s van nu in het zonnetje wil zetten. De favoriete mama’s en papa’s van de Fabulous Mama lezeressen werden onderverdeeld in verschillende categorieën.

Nicolette van Dam

Volgens de redactie van Fabulous Mama is Nicolette van Dam de ultieme Fabulous Mama of the Year: “Nicolette heeft het afgelopen jaar zeker niet stilgezeten. Zo bracht ze meerdere collecties uit. Ze steunde verschillende goede doelen.

Amsterdamse Zomer

Er werden negentig waanzinnige shows georganiseerd op De Amsterdamse Zomer. En, ze haalde samen met haar man Bas Smit bijna €700.000,- op voor het Prinses Maxima Centrum. De gerechten van Brasserie van Dam kunnen door heel Nederland besteld worden. Bovenal is ze een geweldige moeder voor haar dochters en geniet ze intens van haar gezin.”

De cover

Nicolette van Dam straalt voor deze speciale gelegenheid samen met haar dochters Lola-Lily (8) en Kiki-Kate (6) op de cover van Fabulous Mama. Een bijzonder moment, want Nicolette stond nooit eerder met haar dochters op de cover van een magazine. Hoofdredactrice Flory Huisman ging persoonlijk bij Nicolette langs om de award te overhandigen.

Nicolette van Dam is Fabulous Mama of the Year 2020
De coverfoto!
Foto credits: © fotografe Fiona Ruhe

Miljuschka Witzenhausen

Naast de Fabulous Mama of the Year zijn ook zes andere favorieten vandaag verrast met een award. De Talent Mama of the Year Award ging naar Miljuschka Witzenhausen. Deze talentvolle mama heeft de lezers het afgelopen jaar verwend met al haar zoete geluk en geweldige recepten en is een voorbeeld voor veel mama’s om body positief in het leven te staan.

Hannelore Zwitserlood en Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen, eigenaresse van modelabel JOSH V, werd verrast met de Business Mama of the Year Award. Josh deelt in haar JOSHVLOG haar leven als ondernemer, maar ook als moeder en bonusmoeder. De Music Mama of the Year Award is uitgereikt aan Hannelore Zwitserlood. Hannelore klinkt als sidekick van de 538 Ochtendshow bij vele mama’s dagelijks door de radio.

Jipp Janssen-Heldoorn

Jipp Janssen-Heldoorn is door de lezeressen bekroont tot Online Mama of the Year. Deze jonge mama van drie kids deelt, samen met man Luke, haar leven op Instagram en YouTube.

Willeke Alberti en Jim

De award voor Grandma of the Year is uitgereikt aan Willeke Alberti. Willeke verrast met haar warme gevoel en prachtige muziek. De gelukkige winnaar van de Papa of the Year Award is Jim Bakkum. Jim is in meerdere films te bewonderen, maar werd vooral geëerd om zijn inzet om geld in te zamelen voor de zieke Jayme met de spierziekte SMA.

Flory Huisman

Elk jaar worden de Mama of the Year Awards uitgereikt door Fabulous Mama magazine en hoofdredactrice Flory Huisman.

vrijetijdamsterdam.nl