Lifestyle – Online Games – Amsterdam

Informatie, activiteiten en nieuws over Online Games

Lifestyle – Online Games – Amsterdam

Weet jij toffe plekken op het gebied van online games in Amsterdam? Wij zijn er graag van op de hoogte. Mail dan a.u.b. naar info@vrijetijdamsterdam.nl

VR GameHouse Amsterdam

De VR Gamehouse Amsterdam is in 2017 opgericht door Chris en Gosia. De twee zijn er ontzettend trots op dat ze de eerste VR arcade Gamehal hebben gevestigd in de binnenstad van Mokum. Goede Virtual Reality bieden, terwijl de gasten een enorm gave tijd beleven, dat staat bij VR GameHouse Amsterdam, hoog in het vaandel.

Betaalbaar om lekker te gamen

Ook als je niet al te veel te ‘makken’ hebt kun je bij VR GameHouse Amsterdam terecht. Want, je kunt er betaalbaar gamen. Ze zijn elke dag open, 7 dagen per week, 13 uur op een dag. VR Gamehouse Amsterdam beschikt over pc’s met GTX 1080ti grafische kaarten, nieuwe VR Headsets, 7.1 audio-headsets en professionele race simulators.

Hoogwaardige technologie

Alle hoogwaardige technologie zorgt er volgens de medewerkers van de ‘game-gelegenheid’ voor dat je volledig kan opgaan in de virtuele wereld. Op de website van deze game walhalla is meer te lezen over de activiteiten die er worden georganiseerd.

vrijetijdamsterdam.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here