Informatie, activiteiten en nieuws over Online Games

Informatie, activiteiten en nieuws over Online Games

Informatie, activiteiten en nieuws over Online Games

Informatie, activiteiten en nieuws blog inzake Online Games in Amsterdam! Blijf op de hoogte via Vrije Tijd Amsterdam. Heb je tips inzake Games in Amsterdam? Leuk! Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.


22 januari 2019

Win een T.Flight Hotas 4 Ace Combat 7 Skies Unknown Edition joystick!

Leuk nieuws van Game Mania! De Game winkel heeft een winactie uitgezet.

‘Waan je een echte piloot met de T.Flight Hotas 4 Ace Combat 7: Skies Unknown Edition joystick! De joystick is van alle knoppen en functies voorzien om je sierlijk door het luchtruim te laten vliegen. In Ace Combat 7: Skies Unknown krijg je de meest spectaculaire luchtgevechten voorgeschoteld, die alleen maar intenser kunnen worden met deze speciaal ontworpen en officieel gelicentieerde flightstick’, is te lezen in het bericht van Game Mania. Check voor meer informatie deze link naar hun website.


31 december 2018

Frenkie de Jong houdt Ajax eer hoog tegen Max Verstappen

Frenkie de Jong heeft de Amsterdamse voetbaleer hoog gehouden. De Ajax-speler was uitgedaagd voor een potje FIFA 19 door één van ’s lands meest populaire sporters: Max Verstappen. De Jong pakte de uitdaging met beide handen aan.

De grote Ziggo Hal als beeld

In een speciaal ingerichte ruimte met als beeld de zijkant van de grote Ziggo Hal in Amsterdam Zuid-Oost werd er door de twee sportfanaten afgetrapt. De wedstrijd stond onder leiding van niemand minder dan Matthijs de Ligt.

Lees ook het vervolg over Max die in zijn achteruit zegt van De Jong te winnen.


31 december 2018

Ajax op zoek naar beste FIFA-speler op de aardbol

Ajax en Ziggo gaan in de wedstrijd Ziggo eBattle: Ajax Next ePlayer via wekelijkse online FIFA-toernooien op zoek naar de beste FIFA-speler ter wereld. De winnaar van de grote finale in juni wint de ultieme prijs: een professioneel contract bij Ajax als nieuwe ePlayer, inclusief coach en eigen rugnummer. Dat nieuws heeft Ajax 28 december op haar eigen website bekend gemaakt.

De Amsterdamse club meldt verder dat de wekelijkse FIFA-toernooien open staan voor alle 110 miljoen FIFA 19 spelers in de wereld. Deelnemers maken namelijk niet alleen kans om professioneel ePlayer te worden. Gamers die het gewoon leuk vinden om mee te doen, spelen ook om VIP-tickets voor Ajax-wedstrijden, wedstrijdshirts en andere mooie prijzen.

‘Het online format gaat 16 januari 2019 van start voor alle Europese spelers. Vanaf dan worden wekelijks online kwalificatietoernooien gespeeld. De beste 64 FIFA-spelers van de wekelijkse Ziggo eBattles kwalificeren zich voor de maandelijkse play-offs. Via deze play-offs kunnen spelers zich plaatsen voor de Europese finale. We schreven een heel artikel met betrekking tot dit bericht over Games en Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons vorige blog

Check ook ons volgende blog over Vegan restaurants

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here