Goldie Pawn vintage pop-up store geopend in Volkshotel
Foto via Instagram -> goldiepawnamsterdam

De allereerste vintage hotel lobby store van Amsterdam

Rondreizend vintage circus Goldie Pawn slaat de handen ineen met het Volkshotel en zal vanaf deze week haar glazen winkeldeuren openen in de lobby van het hotel.

In deze toch wel saaie tijden van Corona kun je hier op originele en duurzame wijze je garderobe aanvullen. Voor alle Amsterdammers maar ook zeker voor de niet-komende toerist. Winkelen bij Goldie Pawn overstijgt al je shop-ervaringen. Zelfs doorgewinterde fashionista’s zullen overdonderd zijn door zoveel liefde, goud, glitter en avant garde.

Toneelvereniging De Oeverspelers heeft door de jaren heen honderden leden gehad en is een laagdrempelige vereniging. Je hoeft geen ervaring te hebben om bij ons te komen spelen en je hoeft ook geen auditie te doen. Enthousiasme en inzet is belangrijker. Het spelen leer je bij ons.”
Foto via Instagram -> goldiepawnamsterdam

Goldie Pawn is een reizende pot met goud gevuld met gecureerde vintage, pre-loved & handgemaakt schatten. Volkshotel is een hotel voor de mensen. Een plek voor iedereen, van single mums tot punk rockers en alle shier tussen in. Een gouden combi dus!

Openingstijden winkel
Donderdag t/m Zaterdag 12:00 – 19:00 (en op afspraak)

Vanaf oktober
Donderdag t/m Maandag 12:00 – 19:00 (en op afspraak)

Adres: Volkshotel, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

VTA Lifestyle 

vrijetijdamsterdam.nl