Hardwells label Revealed, Sexy by Nature, Trance Energy, Thunderdome en vele anderen zijn hosting partner van Mysteryland 2018
Photocredits: Mysteryland

Hardwells label Revealed, Sexy by Nature, Trance Energy, Thunderdome en vele anderen zijn hosting partner van Mysteryland 2018

Het grootste dancefestival van Nederland heeft zijn hosting partners bekend gemaakt voor 2018. Het driedaagse festival met camping keert ook dit jaar terug naar het Floriade-terrein bij Amsterdam op 24, 25 en 26 augustus. Een beperkt aantal Early Bird tickets is te koop in de ticketshop vanaf dinsdag 27 februari om 12 uur stipt.

Traditiegetrouw zijn de Main Stage en de Q-dance stage de twee grootste van de 17 podia op Mysteryland. Hier zullen dj-helden uit binnen en buitenland hun talent laten horen. Maar dat is nog maar het begin. Mysteryland heeft voor deze editie de handen ineengeslagen met hosting partners die de muzikale veelzijdigheid van het festival vertegenwoordigen.

Hardwells label Revealed, Sexy by Nature, Trance Energy, Thunderdome en vele anderen zijn hosting partner van Mysteryland 2018
Mysteryland 2017. Photocredits Bart Heemskerk

Hardwells label Revealed

Zo zal Hardwells label Revealed voor het eerst een eigen podium krijgen aan de Noordkant van het festivalterrein. Het label richt zich op Electro, Big Room, Progressive en Bass House en heeft een grote en trouwe groep fans. Deze nieuwe hosting partner zal dance liefhebbers uit alle hoeken van de wereld naar het festivalterrein trekken. Om die reden wordt de Big Top tent dit jaar groter. Ook Sunnery James en Ryan Marciano krijgen voor het eerst een eigen podium. Hun stomende Sexy by Nature concept mag een spiksplinternieuw podium gaan inwijden dat direct op het meer ligt.

Trance Energy gaat een eigen podium inrichten 

Nog een belangrijke mijlpaal voor Mysteryland 2018 is de terugkeer van ‘s werelds bekendste Trance evenement. Trance Energy gaat een eigen podium inrichten waar de grootste Trance dj’s te horen zullen zijn. Verwacht emotionele build-ups, epische breaks, lasershows en een kraakhelder geluidssysteem. Aan de overkant van het meer zal trap duo Yellow Claw, oprichters van het label Barong Family, voor het eerst hun eigen podium laten schudden met de voor hen typerende trampolinebassen en intense drops. De heilige graal vinden de mannenliefhebbers dit jaar op de top van de piramide, waar zijne Koninklijke Heetheid Tony Junior een geheim podium heeft. “Zoals alle special plekjes, is dit juweeltje lastig te vinden, maar de zoektocht waard”, aldus een woordvoerder van Mysteryland.
Op de groene, beboste Zuidkant van het festivalterrein, keert Sven Väths label Cocoon terug met zijn Techno en House concept. Underground liefhebbers van over de hele wereld kunnen hier twee dagen hun hart ophalen. Een podium verderop zal Jamie Jones zijn Paradise-party geven dat zich richt op de funky kant van House en Techno.

Milkshake krijgt zoals gebruikelijk cart blanche

Milkshake krijgt zoals gebruikelijk cart blanche om weer los te gaan met extravagante optredens en kleurrijke dansers. Mysteryland omarmt het volledige spectrum aan elektronische muziek en zoekt kruisbestuiving met andere genres. Kris Kross Amsterdam komt ook weer terug en slaat de handen ineen met Crazy Town om een eigen podium in te richten met hun cross over sounds tussen R&B en house.

Hardwells label Revealed, Sexy by Nature, Trance Energy, Thunderdome en vele anderen zijn hosting partner van Mysteryland 2018
Photocredits: Mysteryland

Iedereen die liever een tandje harder gaat kan terecht bij het Thunderdome-podium, dat bewijst dat Hardcore ‘truly never dies’. Het beruchte feest neemt een volledig eiland over aan de Noordkant van het terrein gedurende beide festivaldagen.

Dit jaar zal ook Vunzige Deuntjes het hele weekend open zijn en het R&B en Hip-Hop heiligdom wordt uitgebreid. Mysteryland zal de muzikale barrières nog verder afbreken.

Mysteryland 2018 Hosting Partners

Main Stage, Hardwell presents Revealed, Trance Energy, Q-dance, Cocoon, Sexy by Nature, Yellow Claw presents Barong Family, Vunzige Deuntjes, Paradise, Kris Kross Amsterdam x Crazy Town, FluFlu x Crazy Town, Thunderdome, Beatport x Stil vor Talent, Tony Junior’s Temple, Girls Love DJ’s, Milkshake, Healing Garden, Annie’s Fiësta

De volledige line-up van het festival wordt begin maart bekend gemaakt.

Een beperkt aantal Early Birds gaat in de verkoop op 27 Februari om 12h uur(CET) stipt in de officiële Mysteryland ticketshop.

– Early Bird Saturday ticket: €74,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
– Early Bird Sunday ticket: €59,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
– Early Bird Weekend ticket: €112,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
– Early Bird Camping ticket: €179,00 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*

Mysteryland is een evenement van ID&T.

Voor meer informatie kijk op www.mysteryland.nl

Website: www.mysteryland.nl

Ticketshop: http://tickets.mysteryland.nl

Facebook: www.facebook.com/Mysteryland

Instagram: www. instagram.com/mysteryland_official

Aftermovie 2017: https://www.youtube.com/watch?v=p5HZ7A2Unvs

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Mysteryland maakt eerste tien namen jubileumeditie bekend 

Mysteryland 2017 in volle gang