Mysteryland maakt eerste tien namen 25-jarige jubileumeditie bekend

Mysteryland maakt eerste tien namen 25-jarige jubileumeditie bekend

Mysteryland heeft met trots de eerste 10 namen van de line-up van 2018 met haar trouwe fans gedeeld. Het spectaculaire dance-event viert dit jaar haar 25-jarige bestaan. Om dit te vieren zijn er 14 podia, drie festivaldagen en meer dan 300 artiesten present op het voormalige Floriade terrein in Haarlemmermeer. Mysteryland vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 augustus 2018.

Main Stage, Big Top tent & nieuwe Water Stage

Mysteryland bevestigde dat Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul van Dyk, Alesso en Sunnery James & Ryan Marciano deze zomer sowieso komen optreden.

Techno podia

Bovendien zullen Sven Väth en Loco Dice voor alle underground liefhebbers een hoofdrol spelen vanaf de 2 techno podia in de Haarlemmermeer.

Q-Dance

Q-Dance is uiteraard present. Voor de Q-Dance krijgers hebben ze Headhunterz en Wildstylez uitgenodigd om deel te nemen aan de driedaagse Q-dance marathon.

Diverse muziekstijlen

Mysteryland richt zich ook dit jaar niet alleen op house. Zo zijn onder andere Ronnie Flex & Deuxperience en een hoop andere R & B en HipHop artiesten dit jaar aanwezig bij de jubileumeditie.

Meer informatie

Voor alle gedetailleerde informatie over het festival hou je de site van Mysteryland in de gaten.

YouTube credits aftermovie: Mysteryland

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Mysteryland 2017 in volle gang