Gaasperplas weer in teken Amsterdam Open Air
Foto AOA 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Gaasperplas weer in teken Amsterdam Open Air

Amsterdam maakt zich weer op voor een nieuwe editie van Amsterdam Open Air. Op vrijdag 31 mei opent de camping, en tot en met zondag 2 juni staat het Amsterdamse Gaasperpark weer in het teken van Amsterdam Open Air. Zaterdag opent het dansfestijn met een grote poolparty. Het zwembadfeest is alleen toegankelijk voor de campinggasten. Daarna barst het dansgeweld los op het gehele dansterrein. Voor de camping zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar, voor de rest is het festival volgens traditie, weer volledig uitverkocht.

Tech house, deep house, techno & more

Amsterdam Open Air biedt traditiegetrouw ruimte aan tech house, deep house, techno, eclectic, UK, hiphop, disco en verschillende Afrikaanse en Arabische muzikale stijlen. In totaal komen zo’n 150 artiesten naar het Gaasperpark. Dit jaar staan onder andere Netsky, Kerri Chandler, Latifah, Reinier Zonneveld, SG Lewis en Bizzey (allen op zaterdag), Broederliefde, Joris Voorn, Colin Benders, Lucas & Steve, Henrik Schwarz en Kris Kross Amsterdam (zondag) op het affiche.

Naast de hiervoor genoemde artiesten zijn onder andere ook dj’s zoals Claptone, Artbat, Matador, DJ EZ, Yung Felix, Nora en Pure, De Sluwe Vos, Denis Sulta, David Vunk, Luuk van Dijk en Benny Rodrigues present.

AOA 2019 verwelkomt een groot aantal live acts, zoals: Josylvio, Yung Internet, Idaly, Koffie en Brass Rave Unit & Kauw presenteren ‘a live tribute tot he Golden Era of Dance Music’. House en techno is live te verwachten van onder anderen LSD (Luke Slater, Steve Nicknell, Function) die een 2,5 uur durende show brengen, Reinier Zonneveld, Phreaks of Visions en Sweely.

House, Urban & hiphop

De line up voor de negende editie maakt eens te meer duidelijk waar AOA voor staat: een smeltkroes van vrijwel alle stijlen van de house, techno en een groot aanbod van urban en hiphop.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Festival FOUX slaat vleugels uit naar hoofdstad