Loveland 2019: “Een line-up om je vingers bij af te likken”
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

“Loveland kent een line-up om je vingers bij af te likken”, aldus een 35-jarige bezoeker zondag over de artiesten van de tweede dag van Loveland op de grond van de Sloterplas. Deze partyliefhebber sloeg de spijker op zijn kop, want de muziekartiesten uit deze zondagse line-up logen er niet om. Vrije Tijd Amsterdam sjokte twee uurtjes over het festivalterrein en maakte een korte sfeerimpressie.Loveland 2019: “Een line-up om je vingers bij af te likken”

Loveland 2019: “Een line-up om je vingers bij af te likken”

Loveland 2019: “Een line-up om je vingers bij af te likken”

Loco Dice

Tijdens onze wandeling op de tot techno-vloer omgedoopte grond van de Sloterplas, waren we in de gelukkige omstandigheid een klein stukje mee te mogen pakken van het optreden van de Tunesische dj en muziek producer Loco Dice. De in Düsseldorf woonachtige Loco Dice wist het publiek weer ouderwets te trakteren op een mengeling van lekker klinkende beats.

Return Loco Dice

Loco Dice fans die het spektakel gemist hebben, wees niet getreurd. De in 1974 geboren muziekartiest maakt na een uitstapje richting het Kroatische 5-daagse Sonus festival en Awakenings & Time Warp present Connect, zijn opwachting tijdens de aankomende zaterdagse ADE editie op het festivalterrein van Thuishaven.

 

Loveland

Carl Cox

De techno-klanken van Carl Cox zorgde voor een Loveland afsluiting in stijl. Vooraf weet je al dat je de afsluiting van je festival met een gerust hart aan de in 1964 geboren Engelsman kan overlaten. Een kijkje in het publiek bevestigde dat maar weer.

Loveland 2019: “Een line-up om je vingers bij af te likken”

Chris Liebing

Nadat we de stage van Cox met een voldaan gevoel hadden verlaten pakte we nog wat muziekklanken mee op enkele andere stages. Eén van die stages was van 909, die zowel op zaterdag als op zondag afwezig was. Aan het einde van de avond zagen we daar een uitzinnig publiek los gaan op de beats van Chris Liebing.

Loveland 2019: “Een line-up om je vingers bij af te likken”

Loveland tijdens het Amsterdam Dance Event

Loveland liefhebbers worden tijdens het Amsterdam Dance Event weer op de wenken bediend. De dance-festival organisator is betrokken bij maar liefst vijf ADE feesten.

Praat mee

Was jij ook op Loveland festival 2019? We zijn erg benieuwd naar wat jij vond van dit festival. Reageren kan onderaan het artikel. Vond je dit stuk en de foto’s/video’s leuk om te lezen en te bekijken? Like dan onderaan het artikel.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Dance liefhebbers trotseerden windhozen voor zaterdagse editie Loveland