The Zoo extra trekpleister voor campinggasten Mysteryland 2019
Credits: Mysteryland

The Zoo extra trekpleister voor campinggasten Mysteryland 2019

Mysteryland zet zich in 2019 extra in voor haar campinggasten. Het dance-spektakel vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 25 augustus. De komende editie presenteert het 26-jarige dansfestival een camping met een gevarieerd en leuker programma dan ooit tevoren. De camping is een volledig uitgerust Party Animal-paradijs, dat zich uitstrekt over een aantal hectare groen en grasvelden die direct aan het festivalterrein zijn gelegen. Hier wordt het kamperen met duizenden ‘party people’ van over de hele wereld. “Dat wordt vrienden maken voor het leven”, is te lezen in een officieel bericht van Mysteryland. Grote trekpleister tussen de kampeervelden in wordt ‘The Zoo’, een speciale Mysteryland dierentuin, oftewel een thuisbasis voor alle feestdieren, die exclusief toegankelijk is voor de campinggasten van Mysteryland.

Magische openingsceremonie

Voordat bezoekers zich kunnen uitleven op de camping is er eerder op de dag een stijlvolle en magische openingsceremonie, die bijgewoond kan worden door de ML fans. Later op de dag gaan Oliver Heldens en teamgenoten zorgen voor een onvergetelijke start van Mysteryland 2019. Onlangs maakte de organisatie bekend dat naast Heldens ook dj’s als Sander Kleinenberg en Tony Junior komen draaien op de camping. Speciaal voor de campinggasten start het festival op vrijdag de 23e met een 12 uur durende pre-party. Tijdens het festival zelf zijn onder andere topartiesten zoals Martin Garrix, Boef, Broederliefde, Nicky Romero en Dave Clarke aanwezig.

Lokale en internationale helden

Op zaterdag en zondag presenteert de dierentuin zich als een van de gekste etappes die het festival ooit heeft georganiseerd! Het podium zal worden ingenomen door lokale en internationale helden, die deel uitmaken van de elektronische muziekscene, terwijl de tent tot de rand gevuld zal zijn met speciale effecten, dansers en feest attriburen! Welk schema je ook in elkaar draait. De dierentuin mag je niet missen.

Verkleden, vintage en vrolijke decoraties

Vlak naast de dierentuin, te midden van de waanzin op de camping, is een hangout het centrale ontmoetingspunt van de camping. Hier kunnen de dance-liefhebbers samen komen om te chillen, winkelen, en zichzelf oppimpen met verkleed items, vintage kleding of vrolijke decoraties. Bezoekers kunnen zelfs een tattoeage laten zetten. In de hangout staan foodtrucks waar vers en met liefde wordt gekookt. Deze eetgelegenheden zijn geopend voor ontbijt, lunch, diner of een snack, tot ’s avonds laat. Voor alle ins en outs en informatie over de kaartverkoop kun je altijd het beste de site van Mysteryland raadplegen.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Festival FOUX slaat vleugels uit naar hoofdstad

Gerelateerd artikel: Toffe Dance Festivals in Amsterdam

Gerelateerd artikel: Kleinenberg en Heldens op Mysteryland 2019

Gerelateerd artikel: Mysteryland kondigt data festival in 2019 aan

Gerelateerd artikel: Early-bird kaartverkoop Mysteryland 2019 

VTA agenda: Dance festivals in Amsterdam – Mysteryland 2019