Uitverkocht Mysteryland 2017 in volle gang

Met 55 duizend bezoekers vandaag, en morgen hetzelfde aantal, is de 24e editie van het uitverkochte Mysteryland in volle gang. Bezoekers uit 86 landen zien dit weekend meer dan 250 artiesten optreden op 17 podia. Naast de terugkeer van Thunderdome is er dit jaar voor het eerst een Hip Hop podium, een Drum and Bass bunker en de speciaal voor Mysteryland ontworpen Techno Dome.

Uitverkocht Mysteryland 2017 in volle gang
Mysteryland 2017 Foto: Bart Heemskerk

De meest aansprekende artiesten van deze zonnige editie zijn onder anderen Armin van Buuren, Deadmau5, Carl Cox en Axwell /\ Ingrosso. In de Big Top Live zijn voor het eerst in het geschiedenis van Mysteryland elektronische Live bands te zien, waaronder Above en Beyond, Netsky (live) en Sigma.

Uitverkocht Mysteryland 2017 in volle gang
Mysteryland 2017 Foto: Niels de Vries

Festival directeur Carina Kornfeind: “Deze derde meerdaagse editie is gisteren avond in fantastische sfeer begonnen tijdens de camping pre-party met meer dan 50% buitenlandse bezoekers. De nieuwe opzet van het festivalterrein, de bredere muzikale programmering en spectaculaire nieuwe stages, waaronder onze bijzondere Techno Dome, worden door onze bezoekers heel positief ontvangen. Als je 24 jaar in de markt relevant wilt blijven, moet je durven vernieuwen en blijven investeren in de beleving van de bezoekers. Dat lijkt goed gelukt en daar zijn we heel blij mee.”

Uitverkocht Mysteryland 2017 in volle gang
Mysteryland 2017 Foto: Rutger Geerling

vrijetijdamsterdam.nl