FIFA 19 voert wijzingen door en komt zodoende fans tegemoet

FIFA 19 voert wijzingen door en komt zodoende fans tegemoet
Credits Flickr.com

FIFA 19 voert wijzingen door en komt zodoende fans tegemoet

FIFA 19 heeft enkele wijzigingen doorgevoerd in FIFA 19 titelupdate 6, die nu aanwezig is voor de personal computer. De release wordt op korte termijn verwacht en dan hebben we het over de PlayStation 4 en de Xbox One.

FIFA geeft aan de grootste zorgen te kennen

“We weten dat de manier waarop de gameplay reageert en de consistentie van die reactie als online wordt gespeeld een van de grootste zorgen van de community is. Het was een belangrijke prioriteit van het FIFA-team om deze feedback te onderzoeken en op te pakken, en een toegewijde groep werkt nu aan het verbeteren van de ervaring. In de titelupdate van deze week hebben we een wijziging doorgevoerd die volgens ons de manier verbetert waarop de gameplay in bepaalde speltypen reageert, voor FIFA 19-spelers over de hele wereld”, schrijft easports.com.

FIFA heeft mooie verbeteringen doorgevoerd

Bepaalde verbeteringen in de manier waarop de gameplay reageert op het moment dat de netwerkverbinding van je tegenstander mogelijk pakketverlies of hoge vertraging (latency) ervaart. Deze wijziging heeft betrekking op de volgende speltypen: FUT Champions, FUT Division Rivals, FUT Online Draft, FIFA Profclubs en FIFA Coöp-seizoenen.

Er moeten nu goede verbeteringen bij de spelers zichtbaar zijn

De wijziging die deze week doorgevoerd is, moet de manier verbeteren waarop de gameplay in veel online wedstrijden reageert. We ontdekten een probleem waarbij de algemene manier waarop de gameplay reageert in online wedstrijden negatief kan worden beïnvloed door een slechte netwerkverbinding van de speler, wat niet de bedoeling was. Vanaf nu moet de manier waarop de gameplay reageert, afhankelijk zijn van de individuele verbinding van elke speler, en niet van de speler(s) waar hij mee of tegen speelt”, is ten slotte te lezen in het artikel van easports.com.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Throwback 2018: ENTRADA AFC AJAX TEGEN DYNAMO KIEV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here