Ajax op zoek naar beste FIFA-speler op de aardbol

Ajax op zoek naar beste FIFA-speler op de aardbol
Credits Flickr.com

Ajax op zoek naar beste FIFA-speler op de aardbol

Ajax en Ziggo gaan in de wedstrijd Ziggo eBattle: Ajax Next ePlayer via wekelijkse online FIFA-toernooien op zoek naar de beste FIFA-speler ter wereld. De winnaar van de grote finale in juni wint de ultieme prijs: een professioneel contract bij Ajax als nieuwe ePlayer, inclusief coach en eigen rugnummer. Dat nieuws heeft Ajax 28 december op haar eigen website bekend gemaakt.

De Amsterdamse club meldt verder dat de wekelijkse FIFA-toernooien open staan voor alle 110 miljoen FIFA 19 spelers in de wereld. Deelnemers maken namelijk niet alleen kans om professioneel ePlayer te worden. Gamers die het gewoon leuk vinden om mee te doen, spelen ook om VIP-tickets voor Ajax-wedstrijden, wedstrijdshirts en andere mooie prijzen.

‘Het online format gaat 16 januari 2019 van start voor alle Europese spelers. Vanaf dan worden wekelijks online kwalificatietoernooien gespeeld. De beste 64 FIFA-spelers van de wekelijkse Ziggo eBattles kwalificeren zich voor de maandelijkse play-offs. Via deze play-offs kunnen spelers zich plaatsen voor de Europese finale.

In de grote finale in Amsterdam wordt uiteindelijk in een liveshow bekend wie het eSports-team van Ajax komt versterken

De beste 4 spelers uit Europa nemen het daarna in de Ziggo eBattle Grand Final op tegen de winnaars van de door Ajax eSports georganiseerde toernooien in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. In de grote finale in Amsterdam wordt uiteindelijk in een liveshow bekend wie het eSports-team van Ajax komt versterken en collega wordt van Dani Hagebeuk en Joey Calabro. Er worden toernooien georganiseerd op PlayStation 4 en Xbox One’, schrijft Ajax.nl.

vrijetijdamsterdam.nl