Mayday & G-Team bij tweede editie Liquid Kiddy
Diva Mayday Foto: Paul2

Mayday & G-Team bij tweede editie Liquid Kiddy

De bekende travestie Mayday & G-Team treden zaterdag 7 oktober op tijdens de tweede editie van het ‘gayfeest’ Liquid Kiddy. Het feest vindt plaats in de Warehouse Elementenstraat.

Diva Mayday

Diva Mayday is één van Amsterdams bekendste travestie-artiesten. De in 1974 in Muiden geboren Diva begon al op 4-jarige leeftijd met het aantrekken van jurken. Op zevenjarige leeftijd stond de kleine Diva al op de bühne bij de playbackshow van Henny Huisman. Diva Mayday brak volgens diverse bronnen door in 1995 tijdens een travestieverkiezing onder leiding van Nickie Nicole.

Artiesten

Zaterdag zijn er optredens van onder andere het Meerminnenhuis, La Lolly, Shug La Sheedah, Alex Sinclair, Ceceiel Moyana en Sleazy Pearl. Ook maken Sharon-O-Love & Inshane en Friends, Fabelachtige Gogo Boys and Girlz hun opwachting. De organisatie heeft aangegeven bezig te zijn met nog meer artiesten. “We werken hard om nog meer geweldige artiesten en dj’s uit te nodigen.”, lezen we in een door de organisatie verzonden nieuwsbrief over Liquid Kiddy II.

Eerste editie

De eerste editie van Liquid Kiddy vond plaats op 8 April van dit jaar. Op basis van event informatie op de Social Media zijn Milkshake festival Amsterdam en Supertoys bij het nieuwe feest niet meer betrokken. In vergelijking met de editie van april blijven Liquid Kiddy en Totally events wel aan en is Rapido (van Funhouse en Rapido feesten) toegevoegd.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: homofeesten Funhouse en Rapido maken nieuw concept bekend