Octo Octa bij de Amsterdamse Club Claire

Octo Octa bij de Amsterdamse Club Claire

Bij de Amsterdamse Club Claire aan het Rembrandtplein gingen bezoekers het afgelopen weekeinde weer ouderwets los. Op het feest werd er in zaal 1 gedanst op de draaikunsten van Octo Octa, Roi Perez, Carlos Valdes, Zaal 2, welke gehost werd door Filament werd aan de praat gehouden door Mary Lake en Filament Deejays.

Op het videofragmentje hoort u Octo Octa (Maya Bouldry-Morrison), geen onbekende in de Amsterdamse club scène. Eind 2017 draaide Octo Octa samen met Gouden Kabouter winnaar The Black Madonna in De School.

Octo Octa heeft bijgedragen aan de zichtbaarheid en bewustzijn transgenders

Octo Octa is een Amerikaanse producer en DJ voor elektronische muziek, gevestigd in Brooklyn, New York. Ze heeft bijgedragen aan de zichtbaarheid en het bewustzijn van transgenders door openlijk over haar overgang te praten in interviews met zowel gespecialiseerde muziekmedia als in de reguliere media.

Ze is onvermoeibaar en stond al in de Berlijnse Panorama Bar

Ze is al jaren onvermoeibaar als artiest en wordt geroemd over de hele wereld en kende onder meer fantastische optredens in de Berlijnse Panorama Bar in Frankfurt en was live bij Robert Johnson en het Sonar-festival in Barcelona.

vrijetijdamsterdam.nl

YouTube videofragment Octo Octa in Club Claire 14-04-2018 credits: Instagram account: donato_vitone

Gerelateerd artikel:

Claire Extraordinaire: Wait for it

15 euro voor de draaikunsten van Benny Rodriguez