18.3 C
Amsterdam
zaterdag, 24 augustus 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Nachtclub Claire in Amsterdam

+ Google Maps
Rembrandtplein 17
Amsterdam, Noord-Holland 1017 CT Nederland
https://www.claire.nl/

Nachtclub Claire in Amsterdam

Claire is een nachtclub waar je voornamelijk keihard los kunt gaan op vette feesten! De nachtclub ligt midden op het Rembrandtplein in het centrum van Amsterdam. De club onderscheidt zich volgens insiders door een warme, kleurrijke en obscure plek te bieden waar mensen zich kunnen onderdompelen in kamers vol levendige patronen en geluiden. De club heeft twee zalen waar je kunt dansen.

Zoals ze het zelf omschrijven is als volgt: “Claire. Je beste vriendin, affaire, aartsrivaal en het oplichtende stukje in de stad. Ze neemt graag de positie in die jij op een bepaald moment nodig hebt, noem haar een kameleon die zelfs de kleuren pimpelpaars met een gouden randje in haar bestand heeft staan. Als je niet wilt stralen wordt Claire Obscure, wellicht staat ze dan in een hoekje en verstopt ze zich. Ze kiest welke van de twee moet optreden door aan te voelen welke jij wilt zijn.”

Programma

Claire heeft zeer actief programma. Voor een goed overzicht is het aan te raden om een kijkje te nemen op hun website. Wat we wel kunnen verklappen is dat het sowieso house is dat de klok slaat in deze nachtclub op het Rembrandtplein. Als er grote events in de stad zijn dan zijn er bij Claire normaliter ook vette feesten. Tijdens ADE bijvoorbeeld. Dan gaat het vrijwel vier dagen keihard los in deze toffe locatie gelegen aan het Rembrandtplein.

Verhuur

Naast de eigen programmering op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zijn de verschillende ruimtes een geschikte locatie voor allerlei uiteenlopende evenementen: van bedrijfsevenementen zoals presentaties, vergaderingen en recepties tot besloten feesten, diners en bruiloften. De professionele technische faciliteiten, ons gastvrije personeel, alle verschillende cateringmogelijkheden en de multifunctionele inzetbare ruimtes maken Claire een perfecte locatie die past bij ieder type evenement van 50 tot 700 personen.

Ligging, vervoer en leuke dingen in de buurt

Met haar ligging aan het Rembrandtplein is Claire ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de boot aan te meren aan de Amstel.

Op het Rembrandtplein heb je nog veel meer leuke dingen zitten. Tante Roosje bijvoorbeeld is erg leuk om te bezoeken. Je kunt hier gerust eens een lekker biertje gaan doen. Vaak is er ook een zangertje.

Aan het Rembrandtplein grenst ook de Halve Maansteeg. Daar in die steeg zit Cafe Montmartre! Een hele leuke ‘gouwe ouwe’ gay bar waar je heerlijk een avondje gezellig uit kunt gaan! Kortom, voor of na een bezoekje aan Claire kun je nog zat leuke dingen doen!

Claire is geopend op donderdag van 23.00 – 04.00 en op vrijdag & zaterdag van 23.00 – 08.00.

Claire, adres: Rembrandtplein 17, 1017 CT AMSTERDAM

PS Check ook eens ons blog met nachtclubs in Amsterdam!

Nachtclub Claire in Amsterdam
  • Er zijn geen resultaten gevonden.