FestyLand ontvangt onder anderen BLØF en Maan, Rowwen Hèze,
Foto credits: Tomdoms

FestyLand heeft onder meer BLØF, Kraantje Pappie, Tino Martin & Band, Maan, Rowwen Hèze, BZB, Snelle en Bizzey weten vast te leggen. Het festival vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober in Volkel/Uden en wordt gezien als afsluiting van het outdoor festivalseizoen.

Grootschalige diversiteit aan muzikale culturen

FestyLand biedt traditiegetrouw een grootschalige diversiteit aan muzikale culturen. Op het festivalterrein zijn topbands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. Op de stages wordt een mix van pop, rock, dance, urban, eclectisch, techhouse en techno, disco en feestmuziek gepresenteerd.

Nieuw is de Tribute Tempel

De Jupiler Live stage is de grootste area. Daar maken onder meer Bløf, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, Tino Martin en Maan hun opwachting. Nieuw is de Tribute Tempel, met twee dagen de beste live tributes aan o.a. Queen, ABBA, AC/DC.

Frequencerz met een speciale ‘Get Wack’ show

Dit jaar presenteert estyLand de Desperados stage, een grote crossover area waar zowel liefhebbers van dance, urban, eclectisch hun hart kunnen ophalen met de populairste artiesten van Nederlandse bodem, zoals Bizzey en Kris Kross Amsterdam. Daarnaast komt Frequencerz met een speciale ‘Get Wack’ show. Op de vrijdag wordt dit gehost door Smèrrig. De Pub voelt aan als een festivalcafé met speciale sets, onder meer akoestisch. Onder anderen Tim Akkerman en Baby Blue hebben hun komst naar De Pub bevestigd.

The Ballsroom

Dit jaar kun je op FestyLand nog veel meer genieten van de beste concepten uit Brabant, naast Smèrrig en The Ballsroom kan de bezoeker dit jaar voor het eerst Herrie met Gerrie, Daisy, Disco Snolly en Gimme! Gimme! Gimme! verwachten.

The Ballsroom is op vrijdag aanwezig en wordt op zaterdag opgevolgd door Bram Krikke. De van SLAM bekende DJ start een eigen festival hosting show ‘BRAM KRIKKE PRESENTS JOENITED’. Hij belooft een interactief spektakel met zichzelf aan het roer, veel gastoptredens en gekkigheid.

Camping Hemel te Rijk

Kamperen kan het gehele weekend op de camping Hemel te Rijk, waar op zondag 13 oktober de afsluiting van het festival plaats vindt. Dan is er een programmering voor alle leeftijden. De line up van Heerlijk Hemelrijk wordt volgende week bekend gemaakt.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: toffe dance festivals in Amsterdam