Mysteryland fans gaan zonnige dance driedaagse tegemoet
Mysteryland 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Mysteryland fans lijken dit weekend op de wenken bediend te worden. Niet alleen vanwege de line-up met onder meer de wereldwijde nummer 1 dj Martin Garrix, Diplo, Dimitri Vegas & Like Mike, maar ook vanwege de lekkere weersvoorspelling. Meer dan honderdduizend bezoekers van over de hele wereld zullen dit weekend weer naar het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer komen.

Zomerse temperaturen

Dit weekend worden zomerse temperaturen van rond de 28 graden verwacht. Dit in tegenstelling tot de jubileumeditie in 2018. Destijds trotseerde de diehard Mysteryland fans de soms gure weersomstandigheden.

Mysteryland 2019 vindt traditiegetrouw plaats tussen de mooie graslanden, bossen en meren van het Floriadeterrein in Haarlemmermeer.

Mysteryland start vrijdag op de camping

Officieel gaat Mysteryland vrijdagmiddag al van start op de camping. Vanaf 14:00 uur ’s middags vindt er een openingsceremonie plaats. Speciaal voor de Mysteryland campinggasten draaien er meer dan 50 (!) artiesten. De camping opent vrijdag om 11:00 uur en sluit op maandag 12:00 uur de spreekwoordelijke deuren. Zaterdag en zondag zijn er diverse afterparty’s.

Zaterdagse dance marathon

Zaterdag wordt er om 11:00 uur al geopend en gaan dansliefhebbers een 12 uur durende dance-marathon tegemoet. Er zijn zaterdag elf stages en de artiesten liegen er niet om. In de line-up sieren de namen van wereldwijde beste dj’s.

Martin Garrix

Zondagmiddag wordt er een uurtje later afgetrapt. Grote smaakmaker op zondag is Martin Garrix. Evenals zaterdag zijn er zondag 11 stages. Naast Garrix sieren ook dan grote namen de line-up.

Lees ook: leuke dingen doen in Amsterdam

1000 opblaasbeesten

In een artikel van metronieuws is te lezen dat voor Mysteryland dit jaar extra bomen en 1000 opblaasbeesten zijn besteld. „Alles voor onze party animals”, aldus festivaldirecteur Carina tegenover de verslaggever van metronieuws.

Op het moment van schrijven zijn er alleen nog kaarten voor Mysteryland zondag beschikbaar.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: CONNEKT, Jeanluc Shenna en artiesten: “We willen iets terug doen voor IJburg”

Lees ook: toffe dance festivals in Amsterdam

VTA Agenda Mysteryland 2019

Gerelateerde artikelen:

Kleineberg en Heldens naar Mysteryland 2019

Martin Garrix, Diplo en Dimitri Vegas & Like Mike naar Mysteryland

Mysteryland maakt hostingpartners bekend

Mysteryland kondigt data festival 2019 aan