Hardwell zet FestyLand op zijn kop met verrassingsoptreden
Foto credits: Joris Bisschops

Hardwell verraste afgelopen weekend de bezoekers van FestyLand in Volkel met een optreden als MC tijdens de show van Stuk TV. De Bredase producer en DJ, verscheen gedurende enkele nummers ‘on stage’. Tot groot genoegen van het aanwezige publiek uiteraard.

Robbert van de Corput verzorgde vorig jaar zijn voorlopig laatste optreden onder zijn artiestennaam Hardwell. Dat deed hij samen met het Metropole Orkest tijdens Amsterdam Dance Event. Marketing Manager Geertje van Zoggel van producent Par-T was getuige van zijn ‘rentree’ op FestyLand: “Het had echt iets magisch, alsof een verloren zoon opdook. Hij draaide enkele nummers, samen met de mannen van Stuk TV, en liet zich horen via de microfoon. Daarbij zweepte hij weer ouderwets het publiek van links naar rechts op. Hij was het zeker nog niet verleerd.”

Het vernieuwde FestyLand verwelkomde onder anderen Tino Martin & band, Bløf, Kraantje Pappie, Maan en viel in de smaak bij de bezoekers. Bram Krikke hoste voor het eerst een eigen area op een festival ‘BRAM KRIKKE PRESENTS JOENITED’ en ontving heel de dag gasten, waaronder de mannen van STUK TV. Het bezoekersaantal steeg dit jaar naar 28.750 bezoekers, verdeeld over twee dagen. Pop, rock, dance, theater en absurditeiten waren verdeeld over negen area’s.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ons blog over -> ADE 2019