Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018

Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018

Was jij niet aanwezig tijdens de afgelopen editie van AMF in de Johan Cruijff Arena? Of was jij wel een geluksvogel die aanwezig was en nog een keer wilt nagenieten?

Check hier dan hieronder enkele foto’s van onder andere Martin Garrix, en bekijk de officiële aftermovie AMF 2018!

AMF werd traditioneel gehouden tijdens de 23 editie van het Amsterdam Dance Event die nu ten einde is. In totaal waren er meer dan 1000 evenementen, verspreid over bijna 200 locaties. Op de conferentie maakten dit jaar rond de 600 sprekers hun opwachting voor keynotes, workshops en masterclasses over een variëteit aan onderwerpen. ADE verwelkomde dit jaar voor het eerst meer dan 400.000 bezoekers, afkomstig uit meer dan 100 landen. Het nachtprogramma bestond uit 450 evenementen, gedurende de dag waren er ruim 600 evenementen op zowel conferentie als festivalgebied.

Van 17 tot en met 21 oktober werd onder andere ruim aandacht besteed 30 Jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea was dit jaar het focusland waardoor veel werd stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen werd getoond van wat Zuid-Korea te bieden heeft.

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

Foto’s en video credits: AMF

Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018 Foto’s en officiële aftermovie AMF 2018

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Muzikaal spektakel tijdens AMF in de Johan Cruijff Arena