Martin Garrix opnieuw de beste DJ van de wereld
Martin Garrix. Foto via AMF

Martin Garrix opnieuw de beste DJ van de wereld

Martin Garrix is zaterdagavond tijdens AMF voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. De winnaar is de beste DJ uit de DJ Mag 100, een lijst van populairste DJ’s die wordt samengesteld door het publiek.

Zuid-Korea is dit jaar het focusland

De benoeming van Garrix tijdens AMF valt samen met het Amsterdam Dance Event dat tot en met 21 oktober onder andere ruim aandacht besteed 30 Jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea is dit jaar het focusland waardoor veel werd stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen werd getoond van wat Zuid-Korea te bieden heeft.

Meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: dansende desperado flesjes in de Kromhouthal

Lees ook: Martin Garrix, Diplo en Dimitri Vegas naar Mysteryland