Contrast tussen Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West

Wat een heerlijk gevoel is dat als je de drukte in de RAI bij Martin Garrix verlaat, je je een weg baant langs de hoogst irritante vragende en op bezoekers inpratende zwart kaart verkopers die geen strobreed in de weg gelegd worden en vrij spel hebben voor de ingang van de RAI en je na een fietstocht van Amsterdam-Zuid naar Amsterdam-West de Westerunie komt binnen wandelen.

Op het terrein van de Westergas vond verdeeld over de Westerunie, the basement en Transformatorhuis het Pleinvrees feest ‘?????? ??? ???????: ????????? ? ???? ???????’ plaats.

Wij begaven ons vooral in de Westerunie en daar waren we de laatste maanden wel een aantal keren geweest, hadden daar veel gezien maar niet het decor wat wij aantroffen op vrijdagavond 19 oktober.

Wat een relaxte setting. De Westerunie leek op een groot ligbad, aan de achterzijde een schuin oplopende trap richting ‘het balkon’ op de eerste etage en aan de voorkant de draaiende artiesten met daarachter dansend publiek, net als tussen voor en achterin op de grote dansvloer van de Westerunie.

In ‘Club Feierei’ werd heerlijk gedraaid en leek het ronddansende publiek zich uitermate goed te vermaken. Pleinvrees organiseert vanavond weer een feest in de Westerunie. Wij zijn benieuwd wat voor een moois ze vanavond weer in petto zullen hebben.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Wederom recordaantal bezoekers ADE 2018