Zondagmiddag invasie van lijkbleke koppies op het Westergasterrein

Wat was dat mooi om te zien zeg, zondagmiddag op het terrein van de Westergasfabriek. Zo rond de klok van twee werd het terrein van alle kanten overspoeld met dance-fans die de laatste ADE dag koste wat het kost wilde bijwonen. Althans, zo leek het, want echt fris en fruitig zagen de meesten er niet meer uit, doch had het overgrote deel een blik in de ogen van ‘fuck it, we gaan nog één keer keihard knallen vandaag’.

In de Westergasfabriek is het zondagmiddag en avond tijd voor de zesde ADE editie van Awakenings terwijl in de Westerunie, Transformatorhuis en Westergasterras ‘The Gardens of Babylon presents The Seekers of Light’ plaatsvindt.

Zelf brachten we een kort bezoekje aan Awakenings waar DJ Peggy Gou de aanwezigen in een vrijwel donkere Gashouder in beweging bracht. Het dagfestival begon vanmiddag om 12:00 uur en eindigt vanavond om 22:00 uur.

Na een rustpauze van een uur wordt de Awakeningsmarathon snoeihard afgesloten met ‘Awakenings x Klockworks presents Photon’. In de line-up staan Jay Clarke, Colin Benders (live), LSD: Luke Slater, Steve Bicknell and Function, Dax J en Ben Klock.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Martin Garrix opnieuw beste DJ van de wereld