Wie wordt de nummer 1 DJ van de wereld?

Wie wordt de nummer 1 DJ van de wereld? Die vraag staat centraal tijdens dance-event AMF 2018 zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena. Naast dé bekendmaking van de nummer 1 DJ van de wereld zijn er spetterende shows, een uniek optredenvan ‘Two Is One’ en bestaat de line-up onder andere uit David Guetta B2B Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell /\ Ingrosso, KSHMR, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Sunnery James & Ryan Marciano, Vini Vici en W&W.

Video: de huidige nummer 1 van de wereld in actie.

“Onze missie is helder: zoveel mogelijk mensen verbinden met dance music door de wereld om te toveren tot een grote dansvloer”, aldus een woordvoerder van AMF.

AMF is live te volgen via AMF.TV.

AMF 2018 vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event 2018. Tot en met 21 oktober wordt onder andere ruim aandacht besteed 30 Jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea is in 2018 het focusland waardoor veel wordt stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen wordt getoond wat Zuid-Korea te bieden heeft. Daarnaast is China, ook een land in ontwikkeling op muziekgebied, ook goed aanwezig tijdens ADE 2018.

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

vrijetijdamsterdam.nl