Hed Kandi ADE Special 2017
't IJ Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Hed Kandi ADE Special 2017

Hed Kandi, wereldwijd bekend om haar fenomenale housefeesten vanaf bijzondere locaties, kijkt uit naar het Amsterdam Dance Event 2017. Zaterdag 21 oktober organiseren ze een ADE special vanaf de boot OCEANDIVA. Op deze unieke locatie duurt het speciale ADE feest van 22:00 uur ’s avonds tot 04:00 uur ’s nachts. Het schip gaat tussen 24:00 uur en 02:00 uur van wal aan de Melissaweg 61 in Amsterdam Noord. ‘Dit wordt het ultieme Dance-hoogtepunt van het jaar’, laat een woordvoerder van Hed Kandi enthousiast weten.

OCEAN DIVA

Tijdens deze ADE special kunnen danceliefhebbers vanaf de stijlvolle boot OCEAN DIVA met een glazen foyer genieten van een adembenemend uitzicht over ’t IJ en los gaan op de klanken van wereldklasse DJ’s, live optredens en speciale entertainment.

Hed Kandi

Na haar start in 1999 in London is Hed Kandi, mede door de prachtige visuals van mode-illustrator Jason Brooks, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De uplifting house music van Hed Kandi staat op compilaties als Disco Kandi, Back to Love, Disco Heaven, en Beach house.De bekroonde feesten van Hed Kandi vinden jaarlijks plaats in onder andere Londen, Tokio, Barcelona, Las Vegas en in de zomer wekelijks op Ibiza.Hed kandi is al sinds 2002 actief in Nederland met feesten in unieke locaties als Het Concertgebouw, de Heineken Music Hall en het Muziekgebouw aan het IJ.

Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds grootste conferentie en clubfestival voor elektronische muziek, is groter dan ooit tevoren. Van 18 tot en met 22 oktober maken ruim 2500 artiesten en 550 sprekers hun opwachting in één van de 160 locaties. Daarmee is het aantal artiesten en locaties wederom gegroeid. De organisatie verwacht voor de 22e editie ruim 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Opening Amsterdam Dance Event met Chuck Roberts