Start van ADE PRO in Amsterdamse locaties
Photocredits: Mark Richter

Vandaag (vrijdag) start het programma van ADE Pro. Vanaf elf uur ’s ochtends worden er verspreid over het DeLaMar Theater, De Brakke Grond, Compagnietheater, De Balie, Generator Hostel en de Melweg verscheidene activiteiten georganiseerd.

ADE Green en ADE Sound Lab

Het DeLaMar Theater staat in het teken van ADE Green, terwijl men in De Brakke Grond en het Compagnietheater vrolijk wordt doorgegaan met ADE Sound Lab. Lucas & Steve geven een Beat Clinic, Loco Dice komt in actie met Evolution of my Sound en er is ADE MusicTalks met Charlotte de Witte. Het zijn ‘slechts’ enkele tipjes van de sluier.

ADE University

Generator Hostel start vrijdagmorgen met Meditation PopUp. Het meditatie event is onderdeel van ADE University. Verspreid over de dag vinden er bij Generator Hostel 15 ADE activiteiten plaats.

ADE beats

Beats, beats, beats en nog een keer beats bij de Melkweg. U heeft het vast al geraden. Melkweg staat in het teken van ADE beats. ADE beats start met ‘Meet The Pro’s’, vervolgens zijn er een hoop activiteiten waaronder enkele toffe Q & A sessies. Afrolosjes presenteert The Global Success of Africa’s Club Sounds.

Asia Konnekt

De Balie staat vandaag deels in het teken van ADE Guesthouse met Asia Konnekt. De pijlen richten zich voornamelijk op Zuid-Korea. Fedde Le Grand maakt onder meer zijn opwachting.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ADE 2019? Volg dan ons speciale blog over het Amsterdam Dance Event 2019.

vrijetijdamsterdam.nl