Goede geluiden uit de Westerunie waar Menno de Jong in samenwerking met ‘In Trance We Trust’ en ‘Dreamstate’ het publiek vermaakt vanachter de draaitafels. “Lekkere klassiekers en een gezellige sfeer. Het is mijn eerste trance feest ever en had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn”, aldus de 25 jarige Barry Assink uit de Staatsliederbuurt. De rasechte Amsterdammer is samen met zijn vriendin Chantal van Egmond. De twee vermaken zich zichtbaar vanaf de dansvloer.

Goed begin is het halve werk

Amsterdammer Assink vervolgt: “Een goed begin is het halve werk. Er staan nog meer feesten op het programma waaronder Awakenings in de Westergasfabriek. Ik vind ADE de mooiste dagen van het jaar in Amsterdam. Ik ga al heel wat jaren en kijk er steeds weer naar uit.”

Pleinvrees en The Gardens of Babylon

Het Dance-festijn in de Westerunie duurt tot en met 05:00 uur ’s ochtends. In de ‘venue’ die is gelegen aan het Klönneplein is het na vannacht nog vier dagen ADE dat de klok slaat. Waarna The Gardens of Babylon zondag vanaf twaalf uur ’s middags voor het ‘zwart/gele’ slotakkoord mogen zorgen.

Harde techno beats in de Gashouder

Terwijl ik al sjokkend de Westerunie verlaat klinken even verderop de techno beats van Awakenings door de Gashouder. De techno gigant organiseert verspreid over de locaties Warehouse Elementenstraat en de oude vertrouwde gashouder, maar liefst tien ADE dance-events.

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volgen jullie mijn Amsterdam Dance Event 2019 blog al?