Kun je gezellig winkelen in Amsterdam in de Jordaan?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Kun je gezellig winkelen in Amsterdam in de Jordaan?

Bij ons in de Jordaan, Zing je van hela hola hoeladiejee, Bij ons in de Jordaan, Zie je de jongens en de meiden dansend gaan (Hatsjee), Bij ons in de Jordaan, Waar de bloemen voor de ramen staan, En de Amsterdamse humor nooit verloren gaat, Zolang de lepel in de brijpot staat….

Jawel dat was een stukje van de songtekst van de inmiddels overleden bekende Jordanees Johnny Jordaan! En als je wilt gaan winkelen in Amsterdam in deze echte Amsterdamse buurt kunnen wij dit bij VTA van harte aanraden hoor!

Te veel leuke winkeltjes om op te noemen

Eigenlijk zitten er teveel leuke winkeltjes om op te noemen in de vele straten die de Jordaan rijk is. Onder andere de Westerstraat, Egelantiersgracht, Bloemgracht en de befaamde prinsengracht sieren de Jordaan. En in deze straten zijn een hoop leuke winkeltjes waar je gerust je slag kunt slaan.

Lekker terug trekken bij diverse leuke horecagelegenheden

Cafeetjes, restaurantjes zijn er ook genoeg dus als je het shoppen even zat bent kun je je lekker terug trekken in één van de horecagelegenheden die deze buurt rijk is. Vrije Tijd Amsterdam wenst je veel winkelplezier toe in de Amsterdamse Jordaan!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Is het verstandig om in het centrum te winkelen in Amsterdam? 

Kun je in de 9 straatjes leuk winkelen in Amsterdam? 

Is de Pijp een leuke plek om te winkelen in Amsterdam? 

Is de Utrechtsestraat gezellig om te winkelen in Amsterdam?